Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αρχίζουν δουλειά

Από αυτή την εβδομάδα αρχίζει η κινητικότητα στα Γιαννιτσά με τους ανθρώπους της διοίκησης να οργανώνουν την ομάδα για τη νέα σεζόν. Από αυτή την εβδομάδα αρχίζει η κινητικότητα στα Γιαννιτσά με τους ανθρώπους της διοίκησης να οργανώνουν την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Στα Γιαννιτσά οι άνθρωποι της διοίκησης "μπαίνουν" πρώτοι στο γήπεδο ώστε να τακτοποιήσουν τα οργανωτικά θέματα και στις 10 Ιουλίου ακολουθεί η ομάδα.

Στα Γιαννιστά αρχίζουν από την Δευτέρα 2 Ιουλίου την οργάνωση της νέας σεζόν για την ομάδα και η αρχή θα γίνει με τα ραντεβού των ποδοσφαιριστών που τελείωσαν τα συμβόλαια τους. Το διάστημα της διακοπής λόγω της καθυστέρησης της λήξης του πρωταθλήματος δεν άφησε πολλές μέρες στους ανθρώπους των Γιαννιτσών για ηρεμία και γρήγορα αρχίζει μια σεζόν ακόμη πιο απαιτητική από αυτή που έκλεισε.

Μέσα στην εβδομάδα αυτή θα κλειστούν τα ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τελειώσει τα συμβόλαια τους (Σερέτης - Σπαθάρας - Παπαδόπουλος) και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα σχέδια για την ενίσχυση της ομάδας. Ο Γιώργος Φοιρός ήδη έχει κάνει τις πρώτες του εισηγήσεις του για την επόμενη ημέρα της ομάδας και ανάλογα με τα κενά που έχουν διαπιστωθεί θα γίνει και η ενίσχυση της ομάδας. Κυρίως ο Ελληνας τεχνικός θα βασιστεί σε νέους ποδοσφαιριστές και θα υπάρχει και ένας κορμός έμπειρων που να μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep