Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μόνο ο Τραορέ

Ο Μαμαρί Τραορέ είναι ο μοναδικός από τους βασικούς που συνεχίζει να έχει συμβόλαιο με την Καλλονή. Ο Μαμαρί Τραορέ είναι ο μοναδικός από τους βασικούς που συνεχίζει να έχει συμβόλαιο με την Καλλονή.

Στην Καλλονή αδειάζει το ρόστερ της ομάδας με τα συμβόλαια που τελείωσαν χθες και ο μοναδικός "βασικός" που μένει είναι ο Μαμαρί Τραορέ.

Τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της Καλλονής έφτασαν στο τέλος τους και όλοι οι βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι πλέον ελεύθεροι. Στο ρόστερ πλέον υπάρχουν μόλις έξι ποδοσφαιριστές, αλλά από αυτούς μόνο ο Μαμαρί Τραορέ είναι ανάμεσα σε εκείνουν που ήταν βασικό στέλεχος. Οι υπόλοιποι είναι νεαροί ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα Νέων.

Η διοίκηση της Καλλονής, πάντως, δεν έχει σκοπό να αλλάξει ριζικά την ομάδα και να φύγουν οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές, αλλά σίγουρα θα γίνει ένας βαθύτερος σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν που θα υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις από την ομάδα της Καλλονής.

Ανάμεσα σε εκείνους που είναι οριστικά παρελθόν για την ομάδα είναι ο Μπάρτος Ταραχούλσκι που τελείωσε το συμβόλαιο του και επιστρέφει στην Πολωνία και ο Πέτρος Ζουρούδης που εδώ και αρκετές εβδομάδες ήταν εκτός πλάνων.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep