Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Εβδομάδα της... κρίσης

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει ο κύκλος των επαφών με όσους έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με τον Θρασύβουλο, ώστε να διαπιστωθεί αν θα υπάρχει επόμενη μέρα για την ομάδα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει ο κύκλος των επαφών με όσους έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με τον Θρασύβουλο, ώστε να διαπιστωθεί αν θα υπάρχει επόμενη μέρα για την ομάδα.

Στον Θρασύβουλο στενεύουν τα περιθώρια για λύση και οι άνθρωποι της διοίκησης τρέχουν για να λύσουν όλες τις οικονομιές αμαρτίες του παρελθόντος.

Η άπνοια που επικρατεί στην Φυλή τις τελευταίες εβδομάδες αναμένεται να εξελιχθεί σε άνεμο αλλαγής, ή σε άνεμο καταστροφής. Η ομάδα βρίσκεται σε οριακό σημείο και οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων της διοίκησης με ποδοσφαιριστές και άλλες πλευρές που υπάρχουν εκκρεμότητες είναι κρίσιμες. Μοναδική διέξοδος για να υπάρξει επόμενη ημέρα για τον Θρασύβουλο είναι να λυθούν όλες οι εκκρεμότητες και να υπάρχει συμφωνία πριν μπει πάλι η ομάδα σε τροχιά οργάνωσης.

Τα προβλήματα ήταν και παραμένουν πολλά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται αρκετό τρέξιμο και πολλές συζητήσεις διότι κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ιδιαίτερες απαιτήσεις. Αυτή την εβδομάδα πιθανότατα θα υπάρξει οριστική λύση και θα διαπιστωθεί αν υπάρχει φως στο τούνελ. Μέχρι τώρα έχουν λυθεί αρκετές από τις υποθέσεις που ταλαιπωρούσαν την ΠΑΕ, αλλά θα πρέπει να τακτοποιηθούν όλες πριν μπει πάλι το κλειδί στην πόρτα των αποδυτηρίων για να επιστρέψει η ομάδα στη Φυλή.

Η Γενική Συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 30 Ιουνίου αναβλήθηκε ώστε να υπάρχει σαφή λύση και να τεθούν στην διοίκηση όλες οι οικονομικές λεπτομέρειες.

Last modified onΔευτέρα, 02 Ιούλιος 2012 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep