Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εβδομάδα νηνεμίας στα Ψαχνά

Την ανταπόκριση του κόσμου του Ηρακλή Ψαχνών περιμένει η διοίκηση της ομάδας ώστε να συνεχίσει να "τρέχει" μια προσπάθεια που αφορά όλη την κοινωνία των Ψαχνών. ΦΩΤΟ: ΗΛΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Την ανταπόκριση του κόσμου του Ηρακλή Ψαχνών περιμένει η διοίκηση της ομάδας ώστε να συνεχίσει να "τρέχει" μια προσπάθεια που αφορά όλη την κοινωνία των Ψαχνών.

Καμία κίνηση δεν αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα που έρχεται στον Ηρακλή.

Την κίνηση των διαρκείας που βγήκαν σε κυκλοφορία σήμερα θα περιμένει η διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών και δεν αναμένεται να γίνει καμία ενέργεια που να αφορά την ομάδα. Για τους ανθρώπους της ΠΑΕ είναι πολύ σημαντικό να βρει ανταπόκριση η προσπάθεια που κάνουν τα τελευταία χρόνια, κυρίως ως ηθική επιβράβευση και ως μήνυμα πως αυτό αφορά όλη την κοινωνία των Ψαχνών.

Η πώληση των διαρκείας θα αποδείξει πως δεν είναι μόνοι και ο κόσμος της πόλης δείχνει την διάθεση να βρεθεί κοντά στην ομάδα. Οι 500 κάρτες που έχουν τεθεί σε κυκλοφορία έχουν τιμές 100, 150 και 190 ευρώ και αν κρίνει κανείς από τον κόσμο που παρακολουθούσε τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας θα υπάρχει ενδιαφέρον.

Ο πληθυσμός της περιοχής είναι πάνω από 5.000 κάτοικοι, ενώ την ομάδα παρακολουθούν και φίλαθλοι από τις γύρω περιοχές, αφού απέχει 15 χιλιόμετρα από την Χαλκίδα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep