Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρώτα οι ανανεώσεις

Ο Γιάννης Σερέτης τις επόμενες ημέρες θα συζητήσει με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ ο Θανάσης Τέλλος ήδη έχει αποχωρήσει από την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο Γιάννης Σερέτης τις επόμενες ημέρες θα συζητήσει με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ ο Θανάσης Τέλλος ήδη έχει αποχωρήσει από την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Στα Γιαννιτσά θέλουν να κλείσουν πρώτα το θέμα των ανανεώσεων συμβολαίων και στη συνέχεια να προχωρήσουν στις μεταγραφές.

Στην Αναγέννηση Γιαννιτσών έχουν αρχίσει να κάνουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν και μετά το θέμα του προπονητή, όπου υπάρχει συμφωνία με τον Γιώργο Φοιρό, αρχίζουν τις συζητήσεις για τις ανανεώσεις συμβολαίων. Οι ποδοσφαιριστές που τελείωσαν τα συμβόλαια τους είναι οι Δημήτρης Σπαθάρας, Γιάννης Σερέτης και Θοδωρής Παπαδόπουλος.

Η διοίκηση, όσο και το τεχνικό επιτελείο έχουν εκφράσει την θέληση να μείνουν, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες ανάμεσα στη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές. Στα συμβόλαια που τελείωσαν ήταν και αυτό του Θανάση Τέλλου, ο οποίος έχει αποχωρήσει από την ομάδα.

Last modified onΠαρασκευή, 29 Ιούνιος 2012 23:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep