Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πακέτο... με δανεικούς

Ο Νίκος Κολομπούρδας είναι πολύ πιθανό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Επανομής και μαζί να λύσει και το πρόβλημα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Ο Νίκος Κολομπούρδας είναι πολύ πιθανό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Επανομής και μαζί να λύσει και το πρόβλημα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Η Επανομή είναι πιθανότατα η ομάδα που περιμένει τον Νίκο Κολομπούρδα και το πακέτο με τους δανεικούς του ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Κολομπούρδας είχε πρόσφατα συνάντηση με τον Ζήση Βρύζα και μίλησαν για θέματα που αφορούσαν την συνεργασία των δύο πλευρών στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ, αλλά και το μέλλον των "μικρών" που δεν έγιναν επαγγελματίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα συνεχίσουν την καριέρα του σε ομάδα που θα έχει άμεση συνεργασία με τον ΠΑΟΚ και φυσικά θα είναι κοντά ώστε να μπορεί ο πρώτος προπονητής να βλέπει την εξέλιξη τους.

Η Επανομή είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ και έχουν γίνει συζητήσεις για την πρόσληψη του Νίκου Κολομπούρδα στην τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης. Σε μια δύσκολη εποχή που δεν υπάρχουν χρήματα για απόκτηση ποδοσφαιριστών και το ρόστερ της ομάδας είναι άδειο, μοιάζει με πολύ καλή λύση η "αποδοχή" του πακέτου των δανεικών και του Ελληνα τεχνικού που ήταν μέχρι το τέλος της σεζόν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep