Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η συνέπεια της Καλλονής»

Η ΑΕΛΚ πήρε άδεια συμμετοχής στην Super League και αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει το πόσο υγιής ομάδα είναι. Η ΑΕΛΚ πήρε άδεια συμμετοχής στην Super League και αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει το πόσο υγιής ομάδα είναι.

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛΚ μιλά για την άδεια που πήρε η ομάδα και έρχεται ως δεύτερη διαδοχική επιτυχία μετά τη συμμετοχή στα play off.

Η διοίκηση της Καλλονής με ανακοίνωση της μιλά για τον άρτιο φάκελο που κατέθεσε και την άδεια συμμετοχής που πήρε στο πρωτάθλημα της Super League σε μια εποχή που έχουν μπει πολύ δύσκολες απαιτήσεις για τις ομάδες.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες και ως όφειλε απέναντι στη συνέπεια που έχει επιδείξει όλον αυτόν τον καιρό τόσο στους αγωνιστικούς της στόχους όσο και στις διοικητικές της υποχρεώσεις, κατέθεσε έναν άρτιο φάκελο αδειοδότησης στο Τμήμα αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και κρίθηκε ικανή για τη συμμετοχή της στη Superleague.

Σε μια χρονική συγκυρία που ομάδες σε υψηλό επίπεδο αδυνατούν να ανταποκριθούν στα κριτήρια της Superleague μια ομάδα όπως η ΑΕΛΚ, από την επαρχία και μάλιστα από ένα ακριτικό νησί, πληροί τις αυστηρότερες και απαιτητικότερες από ποτέ προϋποθέσεις που ορίστηκαν για τη συμμετοχή ομάδων στο πρωτάθλημα της Superleague.

Η αδειοδότησή για τη συμμετοχή μας στη Superleague συνιστά άλλη μια επιτυχία της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ έπειτα και από την είσοδό της στα playoffs ανόδου στη μεγάλη κατηγορία που αποτελούσε από την αρχή της χρονιάς τον αγωνιστικό της στόχο".

Last modified onΠαρασκευή, 29 Ιούνιος 2012 16:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep