Στην Κ20 ο Πατεμτζής

Ο Μανώλης Πατεμτζής μίλησε για τα νέα του καθήκοντα ως επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ και προπονητής της Κ20.

Την τεχνική ηγεσία της Κ20 του ΟΦΗ ανέλαβε ο Μανώλης Πατεμτζής, ενώ παράλληλα θα είναι επικεφαλής όλων των τμημάτων υποδομής. Μετά την ανακοίνωση πρόσληψής του ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Είναι η πιο υπεύθυνη και δύσκολη δουλειά που αναλαμβάνω. Ξέρω τις δυσκολίες, γιατί ο ΟΦΗ τρία χρόνια ήταν στις μικρότερες κατηγορίες και πρέπει να οργανωθεί σημαντικά σε όλο αυτό και να βάλει υψηλούς στόχους, αντάξιους του ονόματος της ομάδας μας. Ωστόσο, θα χρειαστούμε να έχουμε υπομονή ώστε πάλι μέσα από τη δουλειά να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα».

Για την φιλοσοφία του:

«Με νέα παιδιά και μέσα από τη σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσω να τα βοηθήσω, ώστε να γίνουν καλύτεροι και σαν παίκτες και σαν άνθρωποι και κάποιοι από αυτούς να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα».

Για τα συναισθήματά του μετά την επιστροφή στον ΟΦΗ και τη φιλική σχέση με τον Νίκο Παπαδόπουλο:

«Θα δουλέψω στην ομάδα που αγαπώ. Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι ένας προπονητής, ο οποίος είναι αρκετά οργανωτικός, δουλευταράς και πιστεύω ότι μέσα από τη συνεργασία που θα έχουμε, θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τον εμπλουτισμό, της ομάδας μας με νέα παιδιά από την Κρήτη».

Σε ό,τι αφορά στην άνοδο, είπε:

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία μετά από τρία πέτρινα χρόνια και πιστεύω ότι μέσα από συνετές κινήσεις και επιλογές, η ομάδα μας θα μεγαλουργήσει ξανά».

Last modified onΤετάρτη, 06 Ιούνιος 2018 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep