Φιέστα μετά τους Νέους

Ο Αήττητος Σπάτων θα κάνει την γιορτή της φιέστας ανόδου του στην Football League το Σάββατο (9/6 - 20:00), μετά τον τελικό του Πρωταθλήματος Νέων. Ο Αήττητος Σπάτων θα κάνει την γιορτή της φιέστας ανόδου του στην Football League το Σάββατο (9/6 - 20:00), μετά τον τελικό του Πρωταθλήματος Νέων.

Στον Αήττητο Σπάτων θα κάνουν την γιορτή για την πρώτη άνοδο σε επαγγελματικές κατηγορίες το Σάββατο (9/6) το απόγευμα στο γήπεδο «Δημήτρης Δημητρίου».

Το Σάββατο το απόγευμα (9/6 - 16:30) θα γίνει στο γήπεδο των Σπάτων ο τελικός του Πρωταθλήματος Νέων της Football League ανάμεσα στον Άρη και τον Εργοτέλη. Την ίδια ημέρα, η ομάδα του Αήττητου είχε προγραμματίσει την φιέστα ανόδου της στη Β' Εθνική και τελικά αυτή θα γίνει μετά το τέλος της αναμέτρησης των Νέων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει αναμέτρηση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που ήταν στο ρόστερ της ομάδας από τα Μεσόγεια την σεζόν 2016-17 και 2017-18, οι οποίοι θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε αναμέτρηση 60 λεπτών. Η ώρα της πρόσκλησης σύμφωνα με την αναμέτρηση είναι στις 20:00 και γίνεται με τη συνεργασία και του Αθλητικού Οργανισμού Σπάτων - Αρτέμιδας.

[googlead][/googlead] 

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep