«Ρε τρελοκομεία...» (video)

Πηγή φωτ.: gentikoule.gr Πηγή φωτ.: gentikoule.gr

Μπουγέλο των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στον προπονητή τους, Νίκο Παπαδόπουλο.

Οι πρωταθλητές δικαιούνται ακόμα και... συνεντεύξεις Τύπου να διακόπτουν. Οι Πουρτουλίδης, Μαχαίρας, Κοιλιάρας και Περογαμβράκης εισήλθαν στην αίθουσα Τύπου και ενώ μιλούσε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος τον έλουσαν με σαμπάνια. Ο ίδιος αρκέστηκε να πει: «Ρε τρελοκομεία» και συνέχισε την τοποθέτησή του...

Μεταξύ άλλων ο Παπαδόπουλος ανέφερε:

«Μια χρονιά τελείωσε και τελείωσε όμορφα. Αυτή η χαρά που υπάρχει στους παίκτες και στον κόσμο, είναι ανεπανάληπτη. Δεν θέλω να αναφερθώ πώς φτάσαμε ως εδώ. Σημασία έχει ότι βγήκαμε πρώτοι και, μάλιστα, άξια. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια σε όλους. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, συγχαρητήρια σε όσους ήταν κοντά στην ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου τους συνεργάτες για την υπέροχη συνεργασία, το ιατρικό τιμ, τη διοίκηση, τους μετόχους. Χωρίς τη βοήθεια όλων δεν θα είχαμε φτάσει εδώ.

Σίγουρα υπάρχει επόμενη μέρα, η οποία ήδη έχει προχωρήσει αρκετά. Είναι γλυκιά η χρονιά όπως τελειώνει. Η επόμενη μέρα έχει ξεκινήσει καλά με τις ανανεώσεις. Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα χτίσουμε με γνώση και σύνεση μια ανταγωνιστική ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

Εύχομαι σε όλους καλές διακοπές. Σας ευχαριστώ και εσάς τους δημοσιογράφους για τη συνεργασία όλη τη χρονιά. Εύχομαι και στο μέλλον να έχουμε τέτοιες χαρές, χαρές υψηλού επιπέδου.

Αν σας ζητούσαμε ένα τίτλο όλη τη χρονιά ποιος θα ήταν;

«Τον έχουμε βάλει τον τίτλο μέσα στα αποδυτήρια. Είναι κάτι γνωστό. Ποτέ να μην τα παρατάς. Οι νικητές ποτέ δεν τα παρατάνε. Αυτοί που τα παρατάνε, ποτέ δε νικάνε. Το έχουμε και μέσα στα αποδυτήρια γραμμένο αυτό και μας ακολουθεί όλη τη χρονιά. Δεν τα παρατήσαμε και βγήκαμε κερδισμένοι».

-Κάπως έτσι φανταζόσουν την τελευταία αγωνιστική;

«Είναι λίγο δύσκολο να πανηγυρίζω με τον ΟΦΗ την επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς όμως. Κάποια στιγμή το φανταζόμουν έτσι, να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πάει το Κύπελλο στη θέση του Μίστερ».

Media

Last modified onΔευτέρα, 28 Μάιος 2018 00:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep