«Μην δώσουμε δικαιώματα»

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη πρέπει να αγωνιστούν για τους εαυτούς τους και την αξιοπρέπεια του συλλόγου, όπως είπε ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Σπανός. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη πρέπει να αγωνιστούν για τους εαυτούς τους και την αξιοπρέπεια του συλλόγου, όπως είπε ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Σπανός.

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Άρη για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

[googlead][/googlead]

Στην παγίδα του... αδιάφορου δεν θέλει να πέσουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Σπανός. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει λίγες πιθανότητες να πάρει την πρώτη θέση, αφού ο ΟΦΗ αγωνίζεται με την αποδυναμωμένη Σπάρτη, αλλά αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές σύμφωνα με όσα τους είπε στην ομιλία του στην προπόνηση της Παρασκευής (25/5). «Μην ακούτε τι λέγεται για το παιχνίδι στην Καρδίτσα. Δεν θα δώσουμε δικαιώματα και θα παραταχθούμε για τη νίκη. Θέλω να έχετε την ίδια νοοτροπία, όπως και στις προηγούμενες αγωνιστικές», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Μάλιστα για να προσφέρει έξτρα κίνητρο στους παίκτες του, τους: «Παίξτε για τους εαυτούς σας και την αξιοπρέπεια του συλλόγου».
Η Αναγέννηση Καρδίτσας μετά την ανακοίνωση της αφαίρεσης βαθμών που έγινε για την δεύτερη φάση της Επιτήρησης βρέθηκε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον της είναι απαραίτητος έστω και ο βαθμός της ισοπαλίας για να παραμείνει στην κατηγορία και να ξεπεράσει την Σπάρτη.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep