Το τελευταίο χειροκρότημα...

Ο Άρης κλείνει την αυλαία των εντός έδρας υποχρεώσεων στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τιμώμενο πρόσωπο τον Ντάρσι Νέτο που θα παίξει βασικός.

Πολλούς λόγους έχουν οι οπαδοί του Άρη να γεμίσουν το «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή (20/05, 17:00 ΕΡΤ3). Οι «κίτρινοι» υποδέχονται τον Πανσερραϊκό στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι και δεν θέλουν μόνο να γιορτάσουν την επιστροφή τους στη Super League.

Οι Θεσσαλονικείς θα αποθεώσουν τους φετινούς πρωταγωνιστές για την επίτευξη του στόχου, θα στείλουν μήνυμα για την επιστροφή του Άρη στον φυσικό του χώρο και, φυσικά, θα δώσουν το πιο ζεστό χειροκρότημα στον Ντάρσι Νέτο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός 10 χρόνια και 8 μήνες μετά το ντεμπούτο του θα ρίξει την αυλαία. Και το όνειρό του να αγωνιστεί για τελευταία φορά στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα γίνει πραγματικότητα. Ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός θα του δώσει φανέλα βασικού και ο 37χρονος θα αγωνιστεί με το περιβραχιόνιο.

Αποστολή, όπως γίνεται σε όλα τα εντός έδρας ματς, δεν ανακοινώθηκε, κάτι που θα γίνει λίγο πριν τη σέντρα. Οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα εννοείται ότι θα είναι πολλές.

Last modified onΣάββατο, 19 Μάιος 2018 14:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep