«Στο τέλος θα σωθούμε»

Ο Κώστας Νικολαϊδης εξέφρασε την σιγουριά ότι ο Αιγινιακός θα σωθεί στο τέλος. Ο Κώστας Νικολαϊδης εξέφρασε την σιγουριά ότι ο Αιγινιακός θα σωθεί στο τέλος.

Ο Κώστας Νικολαϊδης μίλησε για την σπουδαία νίκη επί της Καλλιθέας και εξέφρασε την πίστη πως ο Αιγινιακός θα σωθεί.

[googlead][/googlead]

Ο προπονητής του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαϊδης, υποστήριξε πως αυτό που προέχει τώρα είναι η ξεκούραση για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής (20/5) με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

«Πετύχαμε μια πολύ αγχωτική νίκη. Υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση και από τον κόσμο λόγω της ανάγκης για τους τρεις βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι. Συγκεντρώνουμε αρκετές ελπίδες μετά από αυτή τη νίκη για την υπόθεση σωτηρία. Θα ξεκουραστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη, όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πλέον και με την υγεία που έχει η ομάδα στο διοικητικό τομέα έχουμε την ευκαιρία να σωθούμε και πιστεύω πως στο τέλος θα καταφέρουμε»

Οι Πολύζος και Σοφιάνης γιατί είδαν δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τέλος;
«Χρειαζόταν να γίνει επιλογή για ποια ματς θα έχουμε τους δύο ποδοσφαιριστές μας που ήταν στο όριο των καρτών και αντί να τους χάσουμε σε δύο επιλέξαμε να πάρουν δεύτερη κίτρινη κάρτα και να λείψουν από αυτό με τον Εργοτέλη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep