«Κάποιος κύριος που λέγεται Γκώνιας»

Ο συνεργάτης του Γιώργου Βαζάκα, Παναγιώτης Μπούτας, έκανε αναφορά στις συνεχείς διαμαρτυρίες του Τάκη Γκώνια.

Ο Παναγιώτης Μπούτας, συνεγάτης του Γιώργου Βαζάκα, σχολίασε μετά τη νίκη (2-1) επί του Εργοτέλη τις συνεχείς διαμαρτυρίες του Τάκη Γκώνια. «Θα αρχίσω πρώτα από κάποια γεγονότα τα οποία συνέβησαν στο στρατόπεδο του Εργοτέλη με κάποιον κύριο που λέγεται Γκώνιας, να διαμαρτύρεται από το πρώτο λεπτό μέχρι το 95′ στον διαιτητή και σε εμάς, να μην πω βαριές λέξεις» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εγώ δεν έχω μεγάλες φιλοδοξίες να γίνω επαγγελματίας προπονητής αλλά γι’αυτόν τον κύριο, θα πρέπει να το σκεφτεί η αρμόδια υπηρεσία που έχει το ποδόσφαιρο στα χέρια της και να τον αφήσει στην άκρη! Θα ήθελα να μιλήσω και για την ομάδα μου που έχουμε πολλά προβλήματα, αλλά είχαμε ένα σθένος και μια ψυχραιμία καλή. Το δείξαμε μέσα στο γήπεδο, κάναμε πολλές φάσεις στο 1ο ημίχρονο, δικαιούμασταν πιο πολλά γκολ, αλλά έχουμε και το άγχος.

Το άγχος προέρχεται από πολλά προβλήματα. Ξεκινήσαμε με άλλη διοίκηση, έχουμε άλλη και οι ποδοσφαιριστές καταβάλλουν τεράστιες δυνάμεις για να ανταποκριθούν σε τέτοιο πρωτάθλημα και τους ευχαριστώ που παίζουν σε τέτοιες συνθήκες. Τα έχει τα προβλήματα η ομάδα μας και όλα θα τα πούμε στο τέλος. Εμείς δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω στο στήσιμο του Εργοτέλη και προσωπικά θα πω ότι είναι μια ομάδα που δεν τη νοιάζει η άμυνα και αν δεν είχαμε το άγχος και τα προβλήματά μας, μπορεί να έφευγε και με 5 γκολ. Δε θέλω να αναφερθώ στον σύλλογό τους, εμείς κοιτάμε τη δικιά μας ομάδα και σιγά-σιγά να δούμε από αύριο στην προπόνηση τα πλάνα για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή».

Για το πόσο σημαντική ήταν η σημερινή νίκη:
«Εμείς, από το καλοκαίρι που αξιολογήσαμε το έμψυχο υλικό της ομάδας μαζί με τον Γιώργο Βαζάκα, είπαμε ότι θα φτάσουμε στους 40-41 βαθμούς. Τώρα, αν προκύψουν κάποια άλλα πράγματα που δε γνωρίζω γι’αυτά, περιπτώσεις με φακέλους, αδειοδοτήσεις κ.α. δεν μπορώ να γνωρίζω. Εμάς ο στόχος στα εναπομείναντα παιχνίδια και σας το λέω ειλικρινά, θα έχουμε τρεις με τέσσερις βαθμούς».

Last modified onΠέμπτη, 17 Μάιος 2018 12:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep