Ultras 3: «Πιο δυνατοί»

Για τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο της Καλλιθέας, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ μιλάει η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας. Για τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο της Καλλιθέας, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ μιλάει η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ανακοίνωση των οργανωμένων της Αναγέννησης Καρδίτσας για τα γεγονότα στην Καλλιθέα με πυρά και κατά της διοίκησης.

[googlead][/googlead]

Οι οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας «Ultras Gate» 3 βάζουν στο στόχαστρο την αστυνομία μιλώντας, για αναίτια επίθεση στο ματς με την Καλλιθέα. Ξεκαθαρίζουν ότι αυτά τα γεγονότα δεν τους φοβίζουν, αλλά τους δυναμώνουν και κατηγορούν τη διοίκηση για ανυπαρξία κάθως όπως υποστηρίζουν δεν τους προστάτεψε στο «Ελ Πάσο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αυτή τη φορά δεν θα αναφερθούμε καθόλου για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας μας που αν και μας καίνε τόσο πολύ, τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Καλλιθέας με τη στάση της αστυνομίας δεν έχουν προηγούμενο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Ενώ δεν έχει συμβεί το παραμικρό κατά την είσοδο μας στο ‘Ελ Πάσο’ με παρουσία περίπου 150 Καρδιτσιωτών στη κερκίδα και χωρίς να υπάρχουν διαχωριστικά κάγκελα μεταξύ της θύρας φιλοξενουμένων και των επισήμων, ο αγώνας κυλάει ομαλά ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας μας κάθονται στα διπλανά καρεκλάκια με τους αντίστοιχους της Καλλιθέας. Κάποια στιγμή ένας μικρός διαπληκτισμός μεταξύ φιλάθλων μας σε διπλανή απόσταση από το σημείο που καθόμασταν, μας κάνει να κινηθούμε λίγα άτομα προς τα εκεί για να λήξει το θέμα.

Την ίδια ώρα χωρίς αιτία κατευθύνεται διμοιρία επιθετικά προς το μέρος μας βρίζοντας και χτυπώντας όποιον βρισκόταν μπροστά τους τραυματίζοντας κόσμο αδιακρίτως και ενώ μετά από λίγη ώρα η κατάσταση ηρέμησε επανήλθαν συλλαμβάνοντας απρόκλητα έναν οπαδό μας!

Μετά από όλα αυτά θέλουμε να σταθούμε στην διοικητική ανυπαρξία της ομάδας που δεν ενδιαφέρθηκε ούτε στο ελάχιστο για τα γεγονότα και πως τέτοιες συμπεριφορές από τα σκυλιά του κράτους που κάνουν κατάχρηση εξουσίας δεν μας φοβίζουν αλλά μέσα από τέτοιες καταστάσεις βγαίνουμε πιο δυνατοί!

Υγ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων το κ. Μπίρδα και το κ. Πέτσα για την άμεση αλλά και συνάμα καταλυτική βοήθεια τους, τιμή μας να έχουμε τέτοιους ανθρώπους δίπλα μας».

Last modified onΤρίτη, 15 Μάιος 2018 14:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep