«Πεντακάθαρη άνοδος»

Aπό αριστερά οι κ.κ. Μυλωνάκης, Γουρνιεζάκης, Αλετράς και Βασιλάκης. Aπό αριστερά οι κ.κ. Μυλωνάκης, Γουρνιεζάκης, Αλετράς και Βασιλάκης.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Γιώργος Αλετράς, έκανε λόγο για δίκαιη και «καθαρή» άνοδο της ομάδας του.

[googlead][/googlead]

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Γιώργος Αλετράς, ο οποίος μαζί με αρκετά μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ βρέθηκαν στο γήπεδο της Καλαμαριάς, κατέβηκε στα αποδυτήρια και συνεχάρη τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και τους παίκτες.

Mε δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας ανέφερε: «Είναι μια πεντακάθαρη άνοδος και μια δικαίωση, όλων αυτών, που προσπάθησαν τρία χρόνια τώρα να επαναφέρουν την ομάδα, εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Ο ΟΦΗ είναι ομάδα Σούπερ Λιγκ και αυτό το ξέρουν όλοι. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και έφεραν την ομάδα εκεί που όλοι θέλουμε. Συγχαρητήρια σε όλους».

Ανήμερα των γενεθλίων του (έκλεισε τα 42 του χρόνια) ο Αλετράς είδε τον ΟΦΗ να «σφραγίζει» την άνοδο. Στην Καλαμαριά εκ μέρους της ΠΑΕ βρέθηκαν ακόμη το μέλος του Δ.Σ. Μανόλης Γουρνιεζάκης, ο μέτοχος της ομάδας Μιχάλης Μυλωνάκης, ο υπεύθυνος λογιστηρίου της ΠΑΕ Μανόλης Βασιλάκης, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Γιάννης Μαρκουλάκης και φίλοι του ΟΦΗ από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Last modified onΔευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 00:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep