«Συγγνώμη, βαριά ήττα»

Ο Πέτρος Δημητρίου τόνισε ότι δεν μπορεί να καταδικάσει τους ποδοσφαιριστές του.

Με το βαρύ 7-0 έφυγε από το «Γεντί Κουλέ» ο Παναιγιάλειος. Ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και ύψωσε ασπίδα στους παίκτες του, λέγοντας ότι δεν μπορεί να τους καταδικάσει. Ανέλαβε την ευθύνη και είπε:

«Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, είναι πολύ βαρύ το σκορ για την ιστορία μας. Είχαμε ελλείψεις πολλών παικτών και το μόνο κέρδος που είχαμε είναι ο πιτσιρικάς ο Σακελλαρόπουλος και κάποια άλλα παιδιά που πήραν χρόνο συμμετοχής. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο μας για τη βαριά αυτή ήττα. Πριν τρεις ημέρες είχαμε μια μεγάλη εμφάνιση και νίκη και δεν μπορώ να καταδικάσω τα παιδιά.

Όταν σου λείπουν έξι παίκτες, σίγουρα, δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες ισορροπίες, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Στο 4-0 υπήρξε απογοήτευση και τα χάσαμε όλα. Όταν χάνει μια ομάδα την πιο μεγάλη ευθύνη την έχει ο προπονητής.

Αυτά τα παιδιά πριν τρεις μέρες με έκαναν υπερήφανο και δεν μπορώ να τους καταδικάσω τώρα. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα και δίκαια ανεβαίνει κατηγορία. Συγχαρητήρια σε όλους και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.

Εμείς σε τρεις ημέρες παίζουμε με τον ΑΟΧ Κισσαμικό και μετά έχουμε τη συνέχεια. Όταν πέφτεις κάτω παίζει ρόλο πόσο γρήγορα θα σηκωθείς και για εμένα αυτό μετρά, να σηκώσουμε το κεφάλι να δούμε τα επόμενα ματς για να σωθούμε».

Ο Δημήτρης Δοξάκης δήλωσε:

«Συγγνώμη από τον κόσμο για την κακή εμφάνιση που είχαμε και τη βαριά ήττα. Την ευθύνη την αναλαμβάνουμε εμείς».

Πηγή: capitano.gr

Last modified onΠέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep