Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς τέρμα στα Μέγαρα

Αδεια η θέση του τερματοφύλακα στον Βύζαντα που θα πρέπει να αναζητήσει τρεις πορτιέρο για τη νέα σεζόν. Αδεια η θέση του τερματοφύλακα στον Βύζαντα που θα πρέπει να αναζητήσει τρεις πορτιέρο για τη νέα σεζόν.

Ο Δημήτρης Μητρογιάννης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κασσιώπη και πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στην τελευταία συνέντευξη Τύπου οι άνθρωποι της διοίκησης του Βύζαντα ξεκαθάρισαν πως το ρόστερ της ομάδας των Μεγάρων θα αλλάξει εντελώς. Χαρακτηριστικά τόνισαν πως μόλις τέσσερις, πέντε ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην ομάδα από το υλικό που τελείωσε το πρωτάθλημα της σεζόν 2011-12. Το πρώτο δείγμα αυτής της ανανέωσης είναι η θέση του τερματοφύλκα, όπου πλέον τυπικά δεν έχει κανέναν στο ρόστερ της.

Ο Δημήτρης Μητρογιάννης ανακοινώθηκε από την Κασσιώπη και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γ' Εθνική. Ο Δημήτρης Κοτταράς είχε καταθέσει προσφυγή για να διεκδικήσει τα χρήματα του και ήταν σε ρήξη με τη διοίκηση της ομάδας, ενώ το συμβόλαιο του Θανάση Μιχελή που κάθισε κάτω από τα δοκάρια στα περισσσότερα ματς έχει τελειώσει. Ο μόνος που έχει ελπίδες παραμονής στην ομάδα είναι πλέον ο Θανάσης Μιχελής, αλλά θα υπάρξει νέα διαπραγμάτευση για το συμβόλαιο του, αφού δεν έχει ανανεωθεί το προηγούμενο μέσα στη σεζόν.

Στις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου τα δεδομένα στα Μέγαρα μοιάζουν πάλι στον αέρα, αφού δεν έχει ανακοινωθεί ούτε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα που ήταν τους τελευταίους μήνες στον πάγκο της ομάδας.

Last modified onΚυριακή, 24 Ιούνιος 2012 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep