«Συγκινητική προσπάθεια»

Πολύ μεγάλη χαρακτήρισε τη νίκη του Αιγινιακού στις Σέρρες ο Κώστας Νικολαΐδης.

Συγχαρητήρια σε όλους μοίρασε ο προπονητής του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαΐδης για το διπλό στις Σέρρες και δήλωσε στην ΕΡΤ μετά το 2-1 σε βάρος του Πανσερραϊκού:

«Πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Και στις δύο ομάδες υπήρχε άγχος και πίεση. Τα παιδιά συνέχισαν την πολύ μεγάλη προσπάθεια από την προηγούμενη εβδομάδα που κερδίσαμε τη Σπάρτη και το μόνο που μπορώ να πω είναι πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Η προσπάθεια ήταν συγκινητική».

Στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Εννοείται ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη νίκη σήμερα. Ύστερα από την επίσης σπουδαία νίκη επί της Σπάρτης είχαμε πει με τα παιδιά ότι το σημερινό ματς δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα… θηρίο και όνομα για την κατηγορία. Όσο για το ματς, φάνηκε ότι υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση και στους 22 ποδοσφαιριστές και άγχος.

Θα μιλήσω όμως για την ομάδα μου και θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες καθώς η προσπάθειά τους ήταν συγκινητική και θεωρώ ότι με τέτοια προσπάθεια θα είναι άδικο να χάσουμε την κατηγορία. Το ματς δεν ήταν καλό, ο Πανσερραϊκός είχε την κατοχή της μπάλας αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς θα έλεγα ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Έτσι εμείς ήμασταν και πιο ικανοί και τυχεροί στο τέλος και πήραμε τη μεγάλη νίκη.

Κλείνοντας θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη νίκη στους τρεις επενδυτές που ήρθαν την ύστατη στιγμή και έσωσαν την ομάδα από τη διάλυση και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Πανσερραϊκός να βγει από αυτό το αδιέξοδο που υπάρχει».

Last modified onΠέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 02:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep