«Παρεξηγήθηκε κίνηση πυροσβεστική»

Τι ανέφερε στο FL News o προπονητής του Αιγινιακού Κώστας Νικολαΐδης για το σκηνικό έντασης στο φινάλε του αγώνα με τη Σπάρτη

[googlead][/googlead]

«Ντροπή σας» αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Σπάρτη καταγγέλοντας απρόκλητη επίθεση από ανθρώπους συγκεκριμένης σωματοδομής στο φινάλε του αγώνα με τον Αιγινιακό, αλλά ο προπονητής του συλλόγου της βόρειας Πιερίας Κώστας Νικολαΐδης αποδίδει σε παρεξήγηση το σκηνικό έντασης.

«Υπήρχε μία λογομαχία κάποιων παικτών της Σπάρτης με τον κόσμο και έσπευσαν άνθρωποι της ομάδας μας, όχι φουσκωτοί, να πουν ότι έληξε το θέμα. Αυτή η κίνηση που ήταν πυροσβεστική παρεξηγήθηκε από τους παίκτες της Σπάρτης. Βγήκαν και άλλοι από τα αποδυτήρια και ακολούθησε η ένταση» ανέφερε ο τεχνικός του Αιγινιακού στο FL News το οποίο ζήτησε και τη δική του άποψη για όσα εκτυλίχθηκαν.

Μάλιστα, στην τοποθέτησή του ο Νικολαΐδης επαινεί τη Σπάρτη για τη φιλοξενία στον πρώτο γύρο, εκθειάζει τον πρόεδρό της Δημήτρη Νικόλαρο και τονίζει ότι η ομάδα του δεν προκάλεσε επεισόδια ούτε όταν είχε να διαχειριστεί δύσκολες ήττες. Πόσο μάλλον αυτή τη φορά που κέρδισε.

Αναλυτικά το σχόλιο του στο FL News:

«Οταν μία ομάδα κερδίζει ένα κρίσιμο ματς, όταν έχει ένα θετικότατο αποτέλεσμα σε μία τόσο δύσκολη βαθμολογικά στιγμή το τελευταίο που θα σκεφτεί είναι να προκαλέσει επεισόδια σε βάρος των αντιπάλων.

Πέρα όμως από αυτή τη λογική σκέψη, το Αιγίνιο έχει δείξει τη σωστή συμπεριφορά του και όταν χρειάστηκε να διαχειριστεί δύσκολες ήττες.

Θεωρώ λοιπόν υπερβολική την ανακοίνωση της Σπάρτης και θα εξηγήσω γιατί. Είχαν κάποιες αντεγκλήσεις, μία λογομαχία κάποιοι παίκτες της Σπάρτης με τον κόσμο. Τότε λοιπόν δύο άνθρωποι της ομάδας και όχι φουσκωτοί έσπευσαν να πουν ότι έληξε το θέμα. Αυτή η κίνηση που ήταν πυροσβεστική παρεξηγήθηκε από τους παίκτες της Σπάρτης.

Βγήκαν και άλλοι από τα αποδυτήρια και ακολούθησε η ένταση.

Ημουν και γω μπροστά για να χωρίσω και έχω προσωπική άποψη για το συμβάν. Τα παιδιά της Σπάρτης θεώρησαν για κάποιο λόγο ότι οι άνθρωποι του Αιγινιακού στράφηκαν εναντίον τους, ενώ δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Ηθελαν να μπουν οι άνθρωποι της ομάδας μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Σπάρτης και του κόσμου σαν τείχος για να μην ξεφύγουν τα πράγματα. Πήγαν οι δικοί μας για να παραινέσουν τους παίκτες της Σπάρτης να μπουν στα αποδυτήρια, ώστε να τελειώσει το θέμα.

Εμείς ήμασταν χαρούμενοι, γιατί πήραμε τεράστια βαθμολογική ανάσα. Και γιατί να μπούμε σε διένεξη με τη Σπάρτη; Εχουμε να λέμε τα καλύτερα για τη φιλοξενία των ανθρώπων στον πρώτο γύρο. Θεωρώ λοιπόν ότι ήταν υπερβολική η ανακοίνωση και ήταν υπερβολικός και ο κύριος Νικόλαρος. Το αποδίδω όμως στην ένταση των στιγμών, γιατί είναι ευγενικός και συμπαθής κύριος.

Οπως πρέπει να πω ότι είναι προς τιμήν τού προπονητή της Σπάρτης ότι μίλησε για συμβάν με ανθρώπους εξω από το χώρο του γηπέδου. Δεν ήταν άνθρωποι της ομάδας μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep