Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η ώρα της κρίσης στα Ψαχνά

Η Γενική Συνέλευση του Ηρακλή Ψαχνών θα δείξει τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η ομάδα την ερχόμενη σεζόν και τον προϋπολογισμό που θα έχει. Η Γενική Συνέλευση του Ηρακλή Ψαχνών θα δείξει τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η ομάδα την ερχόμενη σεζόν και τον προϋπολογισμό που θα έχει.

Το πρωί της Κυριακής (24/6) θα γίνει η γενική συνέλευση του Ηρακλή Ψαχνών, όπου θα φανεί με τι προϋπολογισμό θα κινηθεί η ομάδα.

Τα περιθώρια για τον Ηρακλή τελειώνουν και πλέον στην γενική συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή (24/6) το πρωί στα Ψαχνά θα ξεκαθαριστεί αν υπάρχει η πρόθεση από τους ανθρώπους που βοήθησαν πέρσι την ομάδα να συμβάλλουν και φέτος στην προσπάθεια. Η σεζόν που τελείωσε ήταν αρκετά απαιτητική οικονομικά, αφού δεν υπήρχαν σημαντικά έσοδα από τις χορηγίες του πρωταθλήματος και αυτή που έρχεται φαντάζει ακόμη πιο δύσκολη.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Στούπας, έχει τονίσει πως για να γίνει ο προϋπολογισμός της ομάδας θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσουν όλοι της προθέσεις τους, ώστε ο Ηρακλής Ψαχνών να βαδίσει πάνω σε σίγουρο δρόμο και να μην ψάχνει τρόπο να καλύψει το άνοιγμα του μέσα στην χρονιά.

Μέχρι τώρα τα μηνύματα που έχουν πάρει δεν είναι θετικά και οι συζητήσεις δεν δείχνουν πως υπάρχει η διάθεση από πολλούς να σταθούν δίπλα στην ομάδα σε μια εποχή που δεν είναι και η καλύτερη οικονομικά για κανέναν επιχειρηματία. Το μεσημέρι της Κυριακής (24/6) θα έχει ξεκαθαρίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό το μέλλον του Ηρακλή Ψαχνών και ο τρόπος που θα κινηθεί την περίοδο που αρχίζει.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep