«Δείχνουμε τη μαγκιά μας και τέλος»

Τι ανέφερε στους παίκτες τού Αρη ο Παύλος Μυροφορίδης για το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου και την άνοδο

[googlead][/googlead]

Ξεκάθαρο εμψυχωτικό τόνο είχε η ομιλία του Παύλου Μυροφορίδης στην προπόνηση τού Αρη τη Δευτέρα 16/4.

«Πρέπει να δείξουμε και στην Καλαμαριά τη μαγκιά μας και να τελειώσουμε την άνοδο» τόνισε στους παίκτες ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, όπως αναφέρει  εφημερίδα «Arena Press».

Αναγνώρισε πάντως τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πόντου (22/4, 17:00, ΕΡΤ3) χαρακτηρίζοντας το ματς «αίμα κι άμμος».

Στην αρχή της ομιλίας του σχολίασε και την εμφάνιση στο 5-2 κόντρα στον Παναιγιάλειο: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Χωρίς να παίξουμε εντυπωσιακά πήραμε μία μεγάλη σε έκταση νίκη. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά τα καταφέραμε. Στο Ηράκλειο παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος και ένα μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε έναν αγώνα».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου ο τεχνικός διευθυντής τού Αρη ανέφερε: «Πρέπει από εδώ και στο εξής να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την Κυριακή. Ξεκουραστείτε και από Τετάρτη τα κεφάλια μέσα. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς. Αίμα και άμμος! Θα είναι ένα δυνατό ματς, το περιμένουν πως και πως. Εμείς πρέπει να δείξουμε κι εκεί την μαγκιά μας και να τελειώσουμε την άνοδο, αν όχι την Κυριακή, να πάρουμε τη νίκη για να το τελειώσουμε οριστικά στο ματς που ακολουθεί μετά με τον Απόλλωνα Λάρισας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep