Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μπορούσαμε θετικό αποτέλεσμα»

Η Καλλονή είχε τη δυνατότητα να γύγει έστω με τον βαθμό απέναντι στην Παναχαϊκή, σύμφωνα με τον συνεργάτη του Γιάννη Ματζουράκη.

Ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα είπε μετα το παιχνίδι της Καλλονής με την Παναχαϊκή: «Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από την Παναχαϊκή. Μπορούσαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια στα τρία ματς που απομένουν για να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε στα πλέι οφ».

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω στο σημερινό παιχνίδι η Καλλονή δούλεψε αρκετά, νομίζω ότι δούλεψε ακόμα περισσότερο από την Παναχαϊκή παρά το γεγονός πως ήταν μέσα στην έδρα της.

Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα με μια πολύ καλή ομάδα όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η Παναχαϊκή έβαλε το γκολ και είχε άλλη μια ευκαιρία για να πετύχει κάποιο τέρμα, όμως για να πάρεις τους βαθμούς σε ένα τουρνουά όπως τα playoffδεν γίνεται να μην δημιουργήσεις για 90 λεπτά φάση για γκολ.

Αν δεν μπεις στην αντίπαλη περιοχή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, παρά του ότι οι παίκτες μου δούλεψαν πολύ, εκτός από ένα σουτ του Μαρσέλο που έβγαλε ο Πουρής, όπως καταλαβαίνεται είναι λίγο για μια ομάδα που θέλει να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα.

Έχουμε τρία παιχνίδια στη συνέχεια και θα προσπαθήσουμε, ίσως καταφέρουμε να κάνουμε κάτι… Η ελπίδα δεν πεθαίνει! Αν δεν ελπίζεις δεν κάνεις τίποτα, είναι μεγάλα παιδιά οι παίκτες, έχουν οικογένειες πρέπει να ελπίζουν αλλιώς ας ασχοληθούν με κάτι άλλο.

Κάθε επαγγελματίας πρέπει να ξεπεράσει το ψυχολογικό, όταν δεν κερδίζεις στενοχωριέσαι είναι λογικό. Είπα και πριν όμως πως είναι αρκετά μεγάλα παιδιά που έχουν παίξει στην κατηγορία και πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα.

Θα δουλέψουμε ως την Κυριακή και θα βοηθήσουμε στον ψυχολογικό τομέα και να παίξουμε απέναντι στην Καλλιθέα.

Η Καλλονή είναι πλέον η τελευταία ομάδα playoff, σύμφωνα με τους ειδικούς έχουμε το καλύτερο ρόστερ και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αυτό όμως δεν είναι αρκετό, πρέπει και στα 90 λεπτά σε κάθε παιχνίδι να δίνεις όλες τις δυνατότητες σους.

Δεν μιλάμε για την ιστορία που έχει κάθε ομάδα, είμαστε από τις πιο νεαρές ομάδες και δεν πρέπει να χαλάσει αυτό την ψυχολογία, πρέπει να σκεφτούμε μόνο να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όλες οι ομάδες έχουν την δυνατότητα να πάρουν την άνοδο».

Last modified onΠαρασκευή, 22 Ιούνιος 2012 14:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep