«Τους έβαζα λεφτά στις 07.30»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για το πώς κράτησε όρθιο τον ΟΦΗ μέσα στη σεζόν μετά τη μεγάλη νίκη επί του Άρη.

Μπορεί να πέρασε πολλά μέσα στη σεζόν ο ΟΦΗ, αλλά έμεινε όρθιος και εντέλει πανηγυρίζει την άνοδο (μαθηματικά δεν το έχει πετύχει, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο). Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τη σπουδαία νίκη (2-0) επί του Άρη μίλησε για το πώς κράτησε την ομάδα ζωντανή, αποκαλύπτοντας ότι έβαζε χρήματα στους παίκτες στις 07.30 το πρωί στην τράπεζα, για να μην έχουν δικαίωμα προσφυγής.

Για τον αγώνα:
«Παίζαμε με έναν αντίπαλο που έχει καλό πάσινγκ γκέιμ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Το σημερινό παιχνίδι, το κέρδισε περισσότερο η αμυντική τακτική μας, η ψυχή και το τρέξιμο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Γέμισε το γήπεδο και θύμισε κάτι από τα παλιά. Η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη. Υπάρχει θετική αύρα παρά τα προβλήματα που έχουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Είχαμε ψυχή και κερδίσαμε το ματς.

Οι παίκτες μου είναι μάγκες και έκαναν κατάθεση ψυχής. Είναι ένα μικρό θαύμα αυτό που έχουν καταφέρει. Ακούγονται κάποιες βλακείες, αλλά αυτοί κάνουν τα πάντα και αυτός είναι ο ΟΦΗ. Γίναμε μία οικογένεια. Αυτός είναι ο ΟΦΗ. Συγχαρητήρια στον Άρη για το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε κατά διαστήματα. Είναι δύο ομάδες που δεν αξίζουν να βρίσκονται στην κατηγορία».

Για τη φετινή πορεία του ΟΦΗ:
«Η ομάδα από την αρχή είχε χτιστεί πολύ καλά. Έλειπε η σοβαρότητα Μόνο εγώ ξέρω πώς έμειναν οι παίκτες που έμειναν. Στις 07:30 ήμουν στην τράπεζα για να τους βάλω λεφτά και να μην έχουν δικαίωμα προσφυγής. Έγινε λίγο πριν τον Κισσαμικό. Είναι ένα μεγάλο θαύμα. Η ομάδα συσπειρώθηκε και έφερε κοντά της ανθρώπους αλλά και τον κόσμο. Εγώ το έβλεπα ως απίθανο να γίνει. Στην Ελλάδα μετρούν τα αποτελέσματα, όπως φυσικά και η εικόνα της ομάδας. Μόνο μπράβο. Αυτοί οι παίκτες θα γραφτούν με κεφαλαία γράμματα στην ιστορία του ΟΦΗ και θα έχουν μεγάλο κέρδος στη συνέχεια της καριέρας τους».

Για την επόμενη χρονιά του ΟΦΗ:
«Θέλει μυαλό και γνώση για να οργανωθεί η ομάδα, ώστε να μην φτάσει ξανά στο ίδιο σημείο. Πρέπει να προσέξει πολύ είτε είμαι εγώ, είτε δεν είμα εγώ εδώ. Όλα θα γίνουν σιγά σιγά. Τα ίδια λάθη έχουν κάνει και άλλες ομάδες όπως ο Άρης. Δεν αξίζουν αυτές τις ομάδες να φτάνουν σε τέτοιο σημείο».

Για το ενδεχόμενο ενός Grexit:
«Ας γίνει το grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να βάλουν μυαλό οι παράγοντες και την νοοτροπία που έχουν».

Last modified onΤετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 19:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep