Παροξυσμός στον ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ περιμένουν γεμάτο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον Άρη. Η αποστολή.

[googlead][/googlead]

Στις 28 Ιανουαρίου είχε φύγει για τελευταία φορά με σκυμμένο κεφάλι ο ΟΦΗ. Από την ήττα στο Αλκαζάρ πέρασαν 2 και πλέον μήνες, οπότε η ομάδα του Ηρακλείου «τρέχει» ένα απίστευτο ρεκόρ 10 διαδοχικών νικών στο γήπεδο και μίας ακόμα στα χαρτιά. Πέτυχε έτσι να καλύψει τη διαφορά από την κορυφή και να πατήσει στο ρετιρέ μαζί με τον Άρη.

Τη Μεγάλη Τετάρτη (15:00 ΕΡΤ3) οι Κρητικοί υποδέχονται τον Άρη σε ένα σούπερ ντέρμπι και στις τάξεις των οπαδών επικρατεί ξεσηκωμός. Στην ΠΑΕ αναμένουν κατάμεστο «Γεντί Κουλέ», ενώ και στο ποδοσφαιρικό τμήμα τονίζουν ότι θα τα δώσουν όλα για να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα νικήσει τους Θεσσαλονικείς φέτος και θα κάνει το αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ολοκλήρωσε τη Μεγάλη Τρίτη την προετοιμασία και εκτός πλάνων έμεινε εν τέλει ο Γιάννης Κοιλιάρας που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Προστέθηκε έτσι στο απουσιολόγιο μαζί με τους Παπαστεριανό, Μονιάκη.

Ερώτημα αποτελεί η παρουσία του Γιάννη Ποτουρίδη. Ο κεντρικός αμυντικός των «μελανόλευκων» έβγαλε μεν το πρόγραμμα, αλλά ο Νίκος Παπαδόπουλος θα αποφασίσει πριν τη σέντρα αν θα τον συμπεριλάβει στο πλάνο του. Εκτός έμειναν ακόμα οι Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.

Η αποστολή: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.

Last modified onΤρίτη, 03 Απρίλιος 2018 20:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep