«Κανείς δεν περισσεύει»

Στο πλευρό του ΟΦΗ και ο Αντώνης Παπαδάκης με τη διάθεση ενός σημαντικού ποσού.

[googlead][/googlead]

Η ισχύς εν τη ενώσει στον ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου στέλνει διαρκώς μηνύματα συσπείρωσης, η οποία απαιτείται για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου και ο επιχειρηματίας, Αντώνης Παπαδάκης που διάθεσε ένα σημαντικό ποσό δήλωσε σχετικά: «Κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ για να επανέλθει στη Σούπερ Λιγκ. Καλώ όλους τους φίλους της ομάδας, όπου και αν βρίσκονται, σε συσπείρωση.

Ήρθα με ενωτικό πνεύμα και μόνο για το καλό του ΟΦΗ. Ο κοινός στόχος όλων είναι η ομάδα να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ και να γίνει βιώσιμος και αυτάρκης. Θα χρειαστεί χρόνος και δουλειά για την προσπάθεια αυτή. Ο ΟΦΗ όμως διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα brand name στην Ελλάδα και πρέπει να κάνουμε όλοι όσοι τον αγαπάμε αυτό που πρέπει, για να προχωρήσει».

Η ΠΑΕ ΟΦΗ τον ευχαρίστησε για τη βοήθειά του, όπως και τον Ζαχαρία Παπουτσάκη που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά, τον επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη , ο οποίος διέθεσε ένα ακόμη σημαντικό ποσό για τις ανάγκες της ομάδας μας. Παράλληλα η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει και τον επιχειρηματία Ζαχαρία Παπουτσάκη (ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας), ο οποίος επίσης σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας μας και βοήθησε οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται με ένα σεβαστό ποσό. Όλοι μαζί συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΑ για να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ, εκεί που αξίζει!».

Last modified onΠέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 14:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep