Σκόραρε δις ύστερα από 10 χρόνια

Την προηγούμενη φορά που ο Βασίλης Κουτσιανικούλης πέτυχε δύο γκολ σε ένα ματς ήταν παίκτης του Εργοτέλη

[googlead][/googlead]

Στη σαββατιάτικη (24/3) επικράτηση του ΟΦΗ κόντρα στον Εργοτέλη (4-2 με ανατροπή) ο Βασίλης Κουτσιανικούλης πέτυχε δύο γκολ σε ένα ματς για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Η προηγούμενη καταγράφηκε πριν από σχεδόν 10 χρόνια, όταν έπαιζε μάλιστα ακόμη στους «κιτρινόμαυρους» του Ηρακλείου. Στις 29 Οκτωβρίου 2008 (κοντά δηλαδή σε μία άλλη εθνική επέτειο) ο «Κούτσια» είχε σκοράρει δις στο σπουδαίο διπλό του Εργοτέλη (2-3) απέναντι στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Εκείνα τα δύο τέρματα ήταν και τα πρώτα στην επαγγελματική του καριέρα.

Κόντρα στο Τριφύλλι, αλλά ως παίκτης του ΟΦΗ, ο Λαρισαίος winger πέτυχε και το πρώτο του γκολ με κεφαλιά σε παιχνίδι που έληξε 2-2 στο «Γεντί Κουλέ». Κατά σύμπτωση το ημερολόγιο έδειχνε ξανά 29 Οκτωβρίου εν έτει 2012.

Υστερα από περίπου έξι χρόνια σκόραρε πάλι από άερος στη φάση που ισοφάρισε 2-2 τον Εργοτέλη. Την ομάδα με την οποία πρωτοεμφανίστηκε στον επαγγελματικό χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συνολικά ο Κουτσιανικούλης έφτασε τα 8 γκολ στη φετινή Football League με τη φανέλα του ΟΦΗ διάγοντας την πιο παραγωγική του σεζόν.

 

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep