«Δεν αλλοίωσε αποτέλεσμα»

Ο Δημήτρης Σπανός τόνισε ότι η διαιτησία δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα στον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Άρη (1-1).

[googlead][/googlead]

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Παναχαϊκή ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός μετά το 1-1 στην Αγυιά. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η διαιτησία δεν αλλοίωσε αποτέλεσμα και ευχήθηκε οι Αχαιοί να πάνε εκεί που θα πάνε και οι Θεσσαλονικείς, στη Super League. Αναλυτικά είπε:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω πράγματα τα οποία όταν έφυγα από εδώ δεν περίμενα να τα δω στην Παναχαϊκή. Υγεία, σοβαρότητα και νομίζω είμαστε υπόχρεοι απέναντί τους γιατί η Παναχαϊκή μας υποδέχτηκε άριστα και θα επιστρέψει εκεί που πρέπει σύντομα. Ζηλεύω τον Σωκράτη, γιατί αυτά που έχει αυτός εδώ, εγώ δεν τα έζησα.

Όσον αφορά το παιχνίδι, αυτό ήταν αντάξιο της ιστορίας και της δυναμικής των δύο ομάδων. Όμορφο παιχνίδι, εμείς βέβαια είχαμε νευρικότητα και στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου κάπως ισορροπήσαμε. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, είχαμε μία αδράνεια. Στο δεύτερο μέρος είχαμε την κατοχή, την πίεση, αλλά ήμασταν και τυχεροί στις αντεπιθέσεις.

Θέλαμε κάτι παραπάνω από αυτό το ματς, αλλά δεν το πήραμε. Όμως όταν παίρνεις κάτι, είναι καλύτερο από το τίποτα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι και πάμε να κερδίσουμε το ματς. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάει η ομάδα εκεί που της αρμόζει.

Συγχαρητήρια στον κ. Κατσουράνη, θέλουμε να δούμε την Παναχαϊκή εκεί που θα πάμε. Θεωρώ ότι εμείς θα είμαστε στην Σούπερ Λιγκ, μακάρι να είναι σύντομα και η Παναχαϊκή. Εμείς ακόμα δεν βγήκαμε κατηγορία μαθηματικά. Και να κερδίζαμε δεν θα άλλαζε κάτι. Όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια μας, είναι δύσκολα. Πανηγύρια θα κάνω μόνο όταν βγω βαθμολογικά».

Για τη διαιτησία:

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτησία. Είπα κάτι μία φορά, έχω αποδείξεις ότι η διαιτησία δεν μας έχει πάει καλά. Εννοώ το ακυρωθέν γκολ στην Καλλιθέα, ένα πέναλτι στα Τρίκαλα. Θεωρώ την ομάδα μου ευρωπαϊκή, υψηλού επιπέδου και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά. Πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό που λέγεται διαιτησία. Εγώ θεωρώ ότι η διαιτησία δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα».

Ο Μάρκος Ντούνης είπε:

«Ήρθαμε με στόχο το τρίποντο, για να μείνουμε πρώτοι. Δυστυχώς πήραμε την ισοπαλία, αλλά πιστεύω ότι στα ματς που απομένουν θα πάρουμε την άνοδο. Είχαμε κακό πρώτο μέρος, στο δεύτερο ανεβήκαμε και ήρθε η ισοφάριση. Δεν είναι το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά είναι σημαντικό».

Αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα:

«Ναι, ήταν δίκαιο. Δεν είχαν τελικές, όπως και εμείς, ήταν μοιρασμένο ματς».

Πηγή: sportfmpatras.gr

Last modified onΚυριακή, 18 Μάρτιος 2018 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep