Στο γνωστό στέκι της

Το καθιερωμένο γεύμα της Αναγέννησης σε μαγαζί της Καρδίτσας

[googlead][/googlead]

Σε μαγαζί χορηγού γευματίζει η αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας πριν από κάθε παιχνίδι ως γηπεδούχος. Την Κυριακή 18/3 η ομάδα έχει υποχρεώσεις στην κοντινή Λάρισα (15:00, Αλκαζάρ) κόντρα στον Απόλλωνα, οπότε τήρησε το πρόγραμμα των εντός έδρας αγώνων με επίσκεψη στο γνωστό στέκι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Το περιβάλλον εκείνο που ηρεμεί αλλά και στηρίζει ηθικά και υλικά, πριν από κάθε επίσημο ματς αλλά και καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν έχει βρει η ομάδα μας φέτος. Το εστιατόριο-πιτσαρία «Il Gusto» και ο ιδιοκτήτης του κ. Ιγνάτιος Γιαβάζης συνεχίζουν την αδιάλειπτη προσφορά και συμπαράσταση στην Αναγέννηση, δημιουργώντας τις ιδανικότερες συνθήκες και για μία κατάλληλη πνευματική προετοιμασία και διατροφική ποικιλία στο αγωνιστικό τμήμα, όποτε οι Κιτρινόμαυροι το έχουν ανάγκη.

Έτσι και πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές γευμάτισαν όλοι μαζί και σε μία θερμή ατμόσφαιρα και ακολούθως αναχώρησαν με προορισμό το Αλκαζάρ, όπου θα διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep