Με Πασά, Ιντζόγλου ο Άρης

Ο Άρης ανακοίνωσε ότι ο Χουσεΐν Μουμίν θα εκτίσει με ΑΟΧ Κισσαμικό και Δόξα Δράμας. Εκτός Σόουζα, Μιλούνοβιτς, Τσουμάνης.

[googlead][/googlead]

Στο γήπεδο επέστρεψαν την Τετάρτη (14/03) το πρωί οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία του Άρη. Ο πρωτοπόρος δοκιμάζεται στην Αγυιά απέναντι στην Παναχαϊκή την Κυριακή (18/03) και στο ματς αυτό ο Δημήτρης Σπανός θα έχει στη διάθεσή του τους Λευτέρη Ιντζόγλου, Γιάννη Πασά. Αμφότεροι ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και θα είναι έτοιμοι.

Αντίθετα, απόντες ήταν ο Ούγκο Σόουζα για προληπτικούς λόγους, ο Λούκα Μιλούνοβιτς λόγω της θλάσης στον δικέφαλο και ο ασθενής, Νίκος Τσουμάνης. Δεδομένα εκτός πλάνων, τόσο για τον αγώνα στην Πάτρα, όσο και γι' αυτόν με τον ΑΟΧ Κισσαμικό θα είναι ο Άγγελος Χαντί που κλήθηκε στην Εθνική Ιορδανίας και έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει στις 27 Μαρτίου.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στον Χουσεΐν Μουμίν, επιβεβαιώθηκε ότι θα λείψει από τις αναμετρήσεις με τον ΑΟΧ Κισσαμικό (23η) και τη Δόξα Δράμας (24η) λόγω των επτά κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε. Επιστρέφουν, τέλος, από τιμωρία οι Βαλεριάνος, Μπούρμπος.

Last modified onΤετάρτη, 14 Μάρτιος 2018 14:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep