«Όσες στον πρώτο γύρο»

Ακόμα έξι νίκες θέλει ο Παναιγιάλειος σύμφωνα με τον Πέτρο Δημητρίου.

[googlead][/googlead]

Για κατάθεση ψυχής μίλησε ο Πέτρος Δημητρίου μετά τη νίκη (2-1) του Παναιγιαλείου απέναντι στον Αιγινιακό και υπογράμμισε ότι όσες νίκες είχαν κάνει οι «μελανόλευκοι» στον πρώτο γύρο, έχουν κάνει έως τώρα στον δεύτερο. Αναλυτικά είπε:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Είμαστε μία καινούργια ομάδα. Αυτή τη στιγμή με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας. Δεν ξέρω αν ο Κισσαμικός μας πλησιάζει. Έχω πει ότι με αυτά τα νέα τα παιδιά και χωρίς εμπειρίες Β’ Εθνικής, να φτιάξουμε μια ομάδα που δεν ξέρω πόσο καλοί θα είμαστε, αλλά θα πεθαίνουμε μέσα στο γήπεδο.

Ό, τι έγινε και σήμερα, τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, ξέραμε ότι στην έδρα μας έπρεπε να κάνουμε το δύο στα δύο. Πήραμε ισοπαλία και τη νίκη, αλλά θέλαμε να κάνουμε κάτι, που δεν έγινε σε ένα ολόκληρο γύρο. Πήραμε δύο νίκες μέσα σε 15 ημέρες. Στον πρώτο γύρο 17 αγωνιστικές η ομάδα είχε μόνο δύο νίκες.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί νικήσαμε έναν καλό αντίπαλο, με καλή ποιότητα. Ήμασταν ιδιαίτερα σοβαροί, τον είχαμε μελετήσει καλά. Κλείσαμε τους χώρους και τους καλούς παίκτες που είχε και φθάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό που με ικανοποίησε περισσότερο είναι ότι παρόλο που μας ισοφάρισαν, δεν έπεσε καθόλου η ψυχολογία μας και κάναμε την ανατροπή, που δυσκολευόμαστε στο γκολ.

Θα χαρούμε μέχρι αύριο το πρωί. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για το τελευταίο γεγονός, που έγινε στην αποβολή μου. Προσπαθούσα να πω ποια είναι η 3η αλλαγή και με τραβούσαν. Ζητάω συγγνώμη από τους αστυνομικούς. Να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να χαρούμε και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας.

Για τη διαιτησία:

«Η διαιτησία, δυστυχώς, μέσα στο Αίγιο δεν μας δίνει ούτε τα σπόρια. Και το γκολ μπήκε από στημένη φάση και δεν μας άφηνε να αναπτυχθούμε. Μια αποβολή ο Καλιτζάκης, μία εγώ. Δεν ήταν κακή, αλλά ούτε και καλή. Το γκολ είναι θέμα επόπτη, ήταν κανονικό και το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Καλύτερα, όμως, που πήγε έτσι, για να δούμε τι ψυχικά αποθέματα έχει η ομάδα. Το να ισοφαρίσουμε και η ομάδα πήρε την ανατροπή είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς».

Για τις κάρτες που συμπλήρωσε ο Σταματής:

«Θα δούμε την 4άδα για να αποφασίσουμε. Σίγουρα με Καλλιθέα, Εργοτέλη θα ήθελα να τον έχω, γιατί είναι εξάποντα. Όπως ήταν και σήμερα, όπως ήταν και η Καρδίτσα. Ενδεχομένως, ή θα μπει στα Τρίκαλα ή θα μπει στην Παναχαϊκή. Κατά προτίμηση, επειδή θα είναι και τοπικό ντέρμπι, μάλλον θα μπει στα Τρίκαλα. Έχουμε παιδιά. Μπορεί να είχαμε τέσσερις απώλειες, τον Σμίλτο, τον Ρέλλα, τον Πολιανίδη».

Αν μπορεί να έρθει η παραμονή με τόσο κακή συγκομιδή εκτός:

«Αυτή τη στιγμή θέλουμε να πάρουμε έξι παιχνίδια, είτε είναι μέσα είτε είναι έξω. Έχουμε 20 πόντους και 18 πόντους, 38-40 θα πάει η παραμονή. Δεν θα έχουμε τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνος στο μυαλό μας για να πάμε 43. Όπως στο ημίχρονο, τους είπα γιατί χάνουμε και με κοιτούσαν. Δεν πρέπει να τους έχουμε στο μυαλό μας.

Αυτά τα παιδιά που ήρθαν δεν έχουν συμμετοχές στη Β’ Εθνική και θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Προσπάθεια και το κεφάλι κάτω. Άλλωστε και ο Αιγινιακός έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια και στην Παναχαϊκή και στο Αιγίνιο και στη Δράμα. Είναι εξαιρετική ομάδα και έχει καλή ποιότητα».

Ο Αλέξανδρος Ζαφειράκης είπε:

«Ένα σημαντικό τρίποντο. Είχαμε πει να αφήσουμε και την τελευταία μας πνοή. Πεθάναμε στο γήπεδο. Δεν παίζει ρόλο που σκόραρα εγώ. Σημασία έχει να νικά η ομάδα. Συνεχίζουμε με ανεβασμένη ψυχολογία για τα υπόλοιπα ματς».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 11 Μάρτιος 2018 18:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep