«Κλωτσήσαμε μια ευκαιρία…»

Ο Αιγινιακός θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη από την Δράμα αν οι παίκτες του ήταν πιο συγκεντρωμένοι σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Κώστα Νικολαϊδη. 

[googlead][/googlead]

Με ανάμεικτα συναισθήματα άφησε η ισοπαλία εναντίον της Δόξα Δράμας τον Κώστα Νικολαϊδη. Ο τεχνικός του Αιγινιακού, έκανε λόγο για χαμένη ευκαιρία της ομάδας του να πάρει μια νίκη, που θα αποτελούσε σημαντικό βήμα για την παραμονή. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, από αυτά που πρέπει να βλέπει ο κόσμος, αλλά όσον αφορά εμένα νομίζω ότι έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας κλωτσήσαμε μία ευκαιρία να φύγουμε με τη νίκη. Δεν λέω ότι σαν εμφάνιση και σαν εικόνα του παιχνιδιού έπρεπε να κερδίσουμε αναγκαστικά, αλλά με την εξέλιξη που είχε η αναμέτρηση θεωρώ ότι είχαμε τις ελπίδες να νικήσουμε. 

Φυσικά και η ισοπαλία δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα για μας, είναι μεγάλη επιτυχία, η οποία ήρθε μέσα από ένα παιχνίδι άναρχο από τη μεριά μας. Τα παιδιά, όμως, έβγαλαν πολλή ψυχή, πολύ πάθος, κέρδισαν όλες μονομαχίες, αλλά νομίζω ότι από τη στιγμή που προηγηθήκαμε στο σκορ, έπρεπε να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. 

Τέτοια παιχνίδια είναι μεγάλη υπόθεση να τα κερδίζεις. Είναι τεράστιο βήμα για τη σωτηρία που κυνηγάμε. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά από κει και πέρα πρέπει να χαμηλώσουμε το κεφάλι, γιατί έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπου πρέπει να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε από μια δύσκολη σειρά αγώνων. Για την ώρα η συγκομιδή μας είναι θετική».

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού, Σπυρος Βλάχος εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία: «Έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι, θεωρώ ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Στην αρχή ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, μετά το εικοσάλεπτο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, ανέβασε ρυθμούς η Δόξα, ολιγωρήσαμε και δεχθήκαμε ένα γκολ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά, γυρίσαμε το παιχνίδι και κατά την άποψή μου ο διαιτητής δεν μας έδωσε δύο καθαρά πέναλτι, για να διευρύνουμε το σκορ και ίσως μπορούσε να έχει αλλάξει το αποτέλεσμα».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep