«Εχει δυσκολίες, αλλά κάνει θυσίες»

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων του Αρη Γιάννης Βένος για τον Θόδωρο Καρυπίδη.

[googlead][/googlead]

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Θόδωρο Καρυπίδη έδωσε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Αρη Γιάννης Βένος.

«Εχει κάνει θυσίες και συνεχίζει να κάνει. Δείχνει να τα καταφέρνει, παρά τις δυσκολίες που και ο ίδιος αντιμετωπίζει, όπως είναι γνωστό σε όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον επικεφαλής της ΠΑΕ σε συνέντευξή του στον Yellow Radio.

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και για να απολαύσει την ομάδα που κερδίζει μέσα - έξω και για να στηρίξει οικονομικά την ομάδα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας:

«Η ομάδα δείχνει μία δυναμική που δεν την είχε τα προηγούμενα χρόνια. Τα παιδιά είναι αποφασισμένα, οι προπονητές, όλο το team, η διοίκηση, ο κόσμος όλοι είμαστε σε εγρήγορση και τα πράγματα πάνε με σιγουριά εκεί που θέλουμε. Αρα περιμένουμε το καλύτερο για το τέλος που θα είναι η επάνοδος στην Super League».

-Για την δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη:

«Είναι εύλογο όλη η διοίκηση να ζητάει τον κόσμο στο γήπεδο. Εχει πολύ μεγάλη σημασία η παρουσία του για να ενισχύσει την ομάδα όπως κάνει πάντα. Ο άλλος βασικός λόγος είναι η οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

Ο πρόεδρος έχει κάνει θυσίες και συνεχίζει να κάνει. Δείχνει να τα καταφέρνει παρά τις δυσκολίες που και ο ίδιος αντιμετωπίζει όπως είναι γνωστό σε όλους. Αρα χρέος όλων μας είναι να είμαστε στο γήπεδο κάθε Κυριακή. Από εδώ και μετά άλλωστε στην ουσία θα παίξουμε 6 παιχνίδια στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Δεν είναι πάρα πολλά.

Η ΠΑΕ πρέπει να εκταμιεύσει κάποια χρήματα για να βγάλει τις υποχρεώσεις της χρονιάς μέσα σε αυτές είναι και η αδειοδότηση που όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να κλείνει παλιές πληγές για να μπορέσουν τα πράγματα να είναι θετικά για την ομάδα.

Από την άλλη μεριά δείχνει και μία δυναμική όταν το γήπεδο είναι γεμάτο. Ακόμα και οι διαπραγματεύσεις για τα τηλεοπτικά παίζουν ρόλο. Αλλο να έχεις ένα γήπεδο που κάθε Κυριακή έχει 10.000 κόσμο. Με άλλο τρόπο μιλάς σαν ομάδα».

-Για τον κόσμο της ομάδας:

«Η ομάδα του Άρη λείπει από την Super League όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να επανέλθει οπωσδήποτε. Είναι σημαντικό η ομάδα να είναι ισχυρή και αγωνιστικά, αλλά και από την άλλη μεριά ο κόσμος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Μπορεί ο Ατρόμητος φέτος να έχει μια πολύ δυνατή ομάδα, όμως δεν έχει κόσμο και αυτό μετράει. Δηλαδή αν είχε 10.000 κάθε Κυριακή στο γήπεδο θα είχε και άλλη δυναμική. Και στα αποτελέσματα και σαν σύλλογος. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε στο γήπεδο την Κυριακή και να στέλνουμε ένα μήνυμα παραπέρα.

-Για την ομάδα του Άρη:

«Η ομάδα φέρνει χαρές. Μέσα - έξω κερδίζει. Η μόνη ομάδα που είναι έτσι. Πάει καλά άρα το αγωνιστικό ανταποκρίνεται πλήρως. Να πάμε στο γήπεδο και για να ενισχύσουμε και για να απολαύσουμε, αλλά και να βοηθήσουμε και την διοίκηση».

-Για τους παλαίμαχους:

«Όπου πηγαίνουμε μας αντιμετωπίζουν σαν μία ομάδα που είμαστε στην Super League, ο παλιός ο Άρης, η ομάδα που είχε όλη αυτήν την οντότητα, όλη αυτήν την παρουσία και στον ελληνικό χώρο και στην Ευρώπη. Αυτό μας γεμίζει χαρά, ικανοποίηση και περηφάνια και περιμένουμε όπως όλοι οι φίλαθλοι η ομάδα να επανέλθει».

-Για την άνοδο στην Super League:

«Ο κόσμος περιμένει να γυρίσει ο σύλλογος και να μπουν οι βάσεις για να είναι ο Άρης μία από τις 3-4 ομάδες που θα κοιτάει ψηλά».

-Για τον μπασκετικό Άρη:

«Μας λυπεί πραγματικά η κατάσταση. Είχαμε μία σιγουριά και μία αυτοπεποίθηση πριν από δύο χρόνια, όμως τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο και σίγουρα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Πρέπει να φύγει ο κύριος Λάσκαρης, να μπουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Φαίνεται ότι πρέπει να συζητήσει ο Άρης με δικούς του ανθρώπους, Αρειανούς επιχειρηματίες».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep