Το τέλος του… Γολγοθά

Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο αμυντικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Δημήτρης Θεοδωράκης που έγινε αναγκαστική αλλαγή κόντρα στη Δόξα Δράμας. 

[googlead][/googlead]

Μια πεντάδα αγώνων υψηλής δυσκολίας ολοκληρώνεται το Σάββατο (3/3) με την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες, όμως σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί και το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και κόντρα στους Κρητικούς. 

Ο Δημήτρης Θεοδωράκης που αποχώρησε με ενοχλήσεις κόντρα στη Δόξα Δράμας, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί ζημιά. Δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον ΟΦΗ, καθώς σε καμία περίπτωση ο Γιώργος Βαζάκας δεν θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του. Εκτός πλάνων είναι και ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του. 

Η προπόνηση της Τρίτης (27/2) έγινε υπό το βλέμμα του Γιώργου Βαζάκα, ο οποίος παρά το λουμπάγκο που τον ταλαιπωρεί βρέθηκε στο γήπεδο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 27 Φεβρουάριος 2018 15:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep