Το καθιερωμένο γεύμα ενότητας

Η Αναγέννηση Καρδίτσας τήρησε την παράδοση με το γεύμα ενότητας πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια.

[googlead][/googlead]

Σε μαγαζιά χορηγών - υποστηρικτών της ομάδας γευματίζει η αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια και τήρησε αυτή την παράδοση και την Κυριακή 25/2.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Το 2ο μισό του πρωταθλήματος αρχίζει σήμερα (25/2) για την ομάδα μας που θέλει να μπει με αποφασιστικότητα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, φιλοξενώντας τη Δόξα Δράμας.

Προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές πρόσθεσαν άλλη μία ισχυρή δόση ενότητας και ενίσχυσης του οικογενειακού κλίματος με γεύμα που παρατέθηκε το πρωί της Κυριακής στο εστιατόριο «Il Gusto», λίγο πριν την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής.

Το κιτρινόμαυρο γεύμα έφερε κοντά το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι και εν μέσω ενός πολύ απαιτητικού προγράμματος που άπαντες στην Αναγέννηση αντιλαμβάνονται το δύσκολο έργο που έχουν να διεκπεραιώσουν αλλά γεμίζει άπαντες με πίστη ότι θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια.

Η διάθεση όλων είναι ενδεικτική της συνολικής προσπάθειας που  γίνεται στην ομάδα και το αγωνιστικό τμήμα δηλώνει έτοιμο να καταθέσει και την ψυχή του στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος για να ανταμείψει όλους όσους το στηρίζουν ηθικά και υλικά.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση ευχαριστεί τον κ. Ιγνάτιο Γιαβάζη, ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Il Gusto» που στέκεται αρωγός στην ομάδα μας όποτε του ζητηθεί, ως γνήσιος και αγνός υποστηρικτής της».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep