Επιστροφή Ανάκογλου! (photos)

Ο Άρης επικράτησε 3-0 της Κ-19, με τον Δημήτρη Ανάκογλου να επιστρέφει στη δράση. Χρόνο συμμετοχής ο Κανακούδης, παρών ο Καρυπίδης. 

[googlead][/googlead]

Τη νίκη με 3-0 σε βάρος της Κ-19 του συλλόγου πήρε ο Άρης, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη της Τρίτη (20/2) στις προπονητικές εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου αθλητικού κέντρου». Και το ευχάριστο νέο ήταν η επιστροφή του Δημήτρη Ανάκογλου, ο οποίος για τελευταία φορά είχε αγωνιστεί τον Μάρτιο του 2016... Σημειωτέον ότι το τεστ στο Δασυγένειο παρακολούθησε ο πρόεδρος, Θοδωρής Καρυπίδης.

Ο Δημήτρης Σπανός, χρησιμοποίησε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια. Το ανεπίσημο ντεμπούτο του Πέτρο Κανακούδη, ο οποίος αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Μάρκος Ντούνης σκόραρε δις (22', 39'), ενώ ο Μπάμπης Παυλίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 57'. 

Ο Δημήτρης Σπανός ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Καντιμοίρη, Νέτο, Μαραγκό, Τσουμάνη, Κανακούδη, Νίκιτς, Ανάκογλου, Μιλούνοβιτς, Παυλίδη, Ντούνη, Διαμαντόπουλο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε και Λώττας.

Last modified onΤρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 18:10

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep