Ενισχυμένος στη Βέροια

Ο Παναιγιάλειος είναι πιθανό να γίνει η τελευταία ομάδα που αντιμετωπίζει τη Βέροια...

[googlead][/googlead]

Ματς με πολλές ιδιαιτερότητες είναι αυτό που καλείται να δώσει ο Παναιγιάλειος στη Βέροια την Κυριακή (18/02, 15:00). Οι «μελανόλευκοι» παρακολουθούν τις εξελίξεις στις τάξεις της ομάδας της Ημαθίας, όμως δεν αποφεύγουν την ταλαιπωρία της μετακίνησης, αφού οι «κυανέρυθροι» θα αγωνιστούν. Εάν αυτό είναι το τελευταίο τους παιχνίδι, θα ξεκαθαρίσει την προσεχή εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η πληροφόρηση που έχουν στον Παναιγιάλειο είναι ότι δεν πληρώθηκε, ούτε ο Μπατιόν, οπότε την Τρίτη (20/02) πιθανό να αφαιρεθούν τρεις επιπλέον βαθμοί μετά από αυτούς που αφαιρέθηκαν για τον Αντόνιο Τόμας Γκονζάλες.

Η «Μαύρη Θύελλα», πάντως, είναι υποχρεωμένη να μεταβεί στη Βέροια και τουλάχιστον ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου θα έχει επιπλέον λύσεις στη διάθεσή του. Στη 19άδα συμπεριλήφθηκαν οι Τσάινα, Αγιούποφ και ο Σκαρτσίλας, όμως όχι και οι Κόκκορης, Δοξάκης, Τσουρής, Κάναλς (τραυματίες), Σακελλαρόπουλος, Τεπερεκίδης και Καρακίτσος.

Η αποστολή: Αθανασίου, Τσάπαλος, Ρέλλας, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Πολιανίδης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Σμίλτος, Γκούμας, Σκαρτσίλας, Σταματής, Αγιούποφ, Καναβέτας, Τσάινα, Ζαφειράκης, Χαρίτος, Τζένετ, Τζανουλίνος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 17 Φεβρουάριος 2018 13:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep