«Αντάξια της ιστορίας»

Υπόκλιση της Αναγέννησης Καρδίτσας στους οπαδούς και συγχαρητήρια για τη διαιτησία.

[googlead][/googlead]

Δύο ημέρες μετά την ήττα (2-1) από την Παναχαϊκή η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας συνεχάρη οπαδούς και διαιτησία. Η διοίκηση των Θεσσαλών στάθηκε στην υποδειγματική συμπεριφορά των «Ultras Gate 3» και τη χαρακτήρισε αντάξια του σεβασμού και της ιστορίας του Συλλόγου, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τη διαιτησία και να επαναλάβει ότι έχει εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση επιθυμεί να συγχαρεί τη διαιτητική παρουσία των κυρίων Ευστάθιου Γκορτσίλα, Δημητρίου Νατσιόπουλου, Νικολάου Κωτούλα και Νικολάου Τεβελέκη για την απόδοσή τους στην αναμέτρησή μας με την Παναχαϊκή για τη 16η αγωνιστική της Football League. Το αποτέλεσμα μιας αναμέτρησης ποτέ δεν θα αποτελούσε κριτήριο για να εκφράσει η διοίκηση της ομάδας μας την ικανοποίησή της για τη διαιτησία.

Συνεχίζουμε να αποδίδουμε εμπιστοσύνη στο έργο των κυρίων Περέιρα, Κουκουλάκη και Τριτσώνη και να επιβραβεύουμε με μεγάλη ικανοποίηση την απόδοση των διαιτητών, ιδιαίτερα όταν είναι αφανείς στον τρόπο που διευθύνουν την εκάστοτε αναμέτρηση.

Επίσης, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την υποδειγματική ενέργεια των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας μας, Ultras Gate 3 με τον τρόπο που υποδέχτηκαν τους φιλοξενούμενους φίλους της Παναχαϊκής και την ενέργειά τους να τους περιποιηθούν με τρόφιμα και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα.

Πρόκειται για μία ενέργεια που είναι αντάξια του σεβασμού και της ιστορίας του Συλλόγου μας και τον γεμίζει με υπερηφάνεια, καθότι είναι από εκείνες που προωθούν το ευ αγωνίζεσθαι, προβάλλουν τις αξίες του φίλαθλου πνεύματος και αποδεικνύουν πως οι οργανωμένες και μεμονωμένες μετακινήσεις στο ΔΑΚ είναι πραγματική εκδρομή και γιορτή, δίχως να διαδραματίζονται γεγονότα βίας που συνηθίζουμε να βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα.

Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, τον καθένα ξεχωριστά, για την παρουσία του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Μπορεί η ομάδα μας να μην κατάφερε για πρώτη φορά φέτος να τους δώσει τη χαρά εκείνη που παίρνουν από την αρχή της σεζόν στο Στάδιο, αλλά να είναι σίγουροι ότι με την ίδια επιθυμία και το ίδιο πάθος, το αγωνιστικό μας τμήμα θα αντιταχθεί σθεναρά σε κάθε προσεχή αντίπαλο για να δώσει στιγμές υπερηφάνειας στους φίλους του.

Οι φίλαθλοί μας ποτέ δεν υπολόγιζαν τις όποιες συνθήκες ενός αγώνα (καιρικές, τηλεοπτική μετάδοση, βαθμολογικό/τοπικό ντέρμπι ή μη) για να δηλώσουν «παρών» στο Στάδιο και προσδοκούμε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη στον καθοριστικό 2ο γύρο, τώρα που η εμπιστοσύνη τους αποτελεί για εμάς οδηγό για μία ανυστερόβουλη προσπάθεια σε κάθε επίπεδο».

Last modified onΤρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep