Τα είπαν Καρυπίδης - Γραμμένος

Σε καλό κλίμα η συνάντηση του ιδιοκτήτη του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

[googlead][/googlead]

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης την Παρασκευή (9/2). Ο ιδιοκτήτης του Άρη, είχε συνάντηση για περίπου μία ώρα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο σε πολύ καλό κλίμα.

Στη διάρκεια της κουβέντας τους οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν στην διαιτησία, τα ποσοστά που ζητούν οι ΠΑΕ από τις στοιχηματικές εταιρίες, αλλά και στο θέμα της αδειοδότησης.

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» κατέθεσε τα παράπονά του για την διαιτησία στους αγώνες της ομάδας, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ από την πλευρά του φέρεται να του ανέφερε πως «γνωρίζουμε το μέγεθος του Άρη».

Μεμονωμένα στις Σέρρες

Την ίδια ώρα οι οπαδοί του Άρη θα πρέπει να μεταβούν στο δημοτικό Στάδιο των Σερρών μεμονωμένα, καθώς απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για τον αγώνα ποδοσφαίρου της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, διεξάγεται αύριο (10 Φεβρουαρίου 2018) και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

ΠΗΓΗ: Allaboutaris.com

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 10 Φεβρουάριος 2018 00:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep