Σπανός: «Θα βγούμε τρίτοι, αν...»

Ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Σπανός, για τη νίκη επί της Σπάρτης και τη διαιτησία του Τζουμαλάκη.

[googlead][/googlead]

Μετά το 1-0 σε βάρος της Σπάρτης, ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Σπανός, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του. Είπε μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ3: «Κυριαρχήσαμε για 90 λεπτά στο παιχνίδι, εάν εξαιρέσεις μια στατική φάση, δεν κινδυνέψαμε στο παιχνίδι. Είχαμε πολύ καλή εικόνα, είχαμε ρυθμό, κάναμε ευκαιρίες. Η ομάδα σήμερα ήταν καλή».

Σε ερώτηση για τις μεταγραφές των Χαντί, Μπαστακού που έβαλε στην αρχική ενδεκάδα, απάντησε:
«Το ρίσκο ήταν δικό μου, έβαλα τα παιδιά, μια και ήθελα να φρεσκάρουμε την ομάδα, αυτοί οι παίκτες θα βοηθήσουν στη συνέχεια…».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Σπανός ανέφερε για το ματς με τη Σπάρτη: «Ένα ματς με μία ομάδα που ξέραμε ότι θα έχει οργανωμένη άμυνα. Το 0-0 ήταν βασικός τους στόχος. Το δουλέψαμε τις λίγες μέρες που είχαμε μπροστά μας. Τα παιδιά είχαν ρυθμό, πάθος, διάθεση και καλή απόδοση. Όταν κάνεις 7-8 ευκαιρίες, καθαρές, σε 90 λεπτά σε μια ομάδα που παίζει στο 1/3 του γηπέδου, νομίζω ότι είναι αυτό το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Κι εγώ ήθελα να κερδίσω με 3-0, αλλά πρέπει να την βάζουμε στα δίχτυα. Πολύ ευχαριστημένος, συνεχίζουμε ταπεινά, δεν βλέπουμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξή τους. Η στιγμή που περιμένουμε σιγά σιγά έρχεται».

Για το ότι έπαιζε ο Άρης με μεγάλες μπαλιές: «Η ομάδα δεν έπαιζε με μεγάλες μπαλιές. Η ομάδα συνεχώς αλλάζει πλευρά. Έχει την κατοχή της μπάλας».

Για την διαιτησία: «Εγώ νομίζω ότι θα δούμε χειρότερα. Είμαι σίγουρος, αν όμως μπούμε σε αυτή τη διαδικασία θα έρθουμε τρίτοι. Όμως εμείς θα έρθουμε πρώτοι με όποιον αντίπαλο, ότι και να γίνει. H δική μου δουλειά είναι να κρατήσω ήρεμη την ομάδα. Υπάρχουν υπεύθυνοι, που είναι εξαιρετικοί σε αυτό το κομμάτι και θα μεταφέρουν στις αρμόδιες αρχές, αυτό που πρέπει να γίνει».

Για τους Χαντί και Μπαστακό: «H σκέψη μου ήταν να μην κάψω τα παιδιά. Είναι δύο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Θα βοηθήσουν στο κομμάτι που θέλουμε. Την έξυπνη κάθετη από τον Άγγελο και το τελείωμα από τον Μιχάλη. Μην τους κρίνετε ακόμα, θα τους δείτε. Όμως γι αυτό που έπαιξαν σήμερα, έκαναν την προσπάθειά τους και είμαι ευχαριστημένος».

Πηγή: pressaris.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 04 Φεβρουάριος 2018 17:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep