Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα χρέη της επόμενης μέρας

Οι ποδοσφαιριστές του Θρασύβουλου δεν έχουν δώσει ακόμη ραντεβού για τη νέα σεζόν και φυσικά δεν γνωρίζουν τα δεδομένα που θα επικρατούν σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο. Οι ποδοσφαιριστές του Θρασύβουλου δεν έχουν δώσει ακόμη ραντεβού για τη νέα σεζόν και φυσικά δεν γνωρίζουν τα δεδομένα που θα επικρατούν σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο.

Στον Θρασύβουλο δεν παίρνουν μολύβι και χαρτί για να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα αν δεν κλείσει ο κύκλος της προηγούμενης κατάστασης.

Η ομάδα του Θρασύβουλου πέρασε έναν φανερό Γολγοθά και πολλούς κρυφούς για να τελειώσει η φετινή σεζόν με τον επιτυχημένο τρόπο που έκλεισε. Η καλύτερη «εξαργύρωση» αυτής της επιτυχίας είναι να σχεδιαστεί με τον καλύτερο τρόπο η επόμενη ημέρα της ομάδας, αλλά η απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι να «ξεκαθαρίσουν» οι υποχρεώσεις της ομάδας. Τα οικονομικά της ΠΑΕ είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και χρειάζεται να μπει τάξη στο χάος των χρεών για να μπορέσει ακόμη και να σκεφτεί κανείς την επόμενη μέρα.

Είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει γίνει ακόμη καμία κίνηση σε κανένα επίπεδο και η οργάνωση της ομάδας δεν έχει ξεκινήσει παρότι σε λιγότερο από ένα μήνα οι αρκετές ομάδες της Football League έχουν δώσει ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας. Στον Θρασύβουλο πλέον δεν έχουν ούτε την σταθερότητα του τεχνικού επιτελείου και ο σχεδιασμός θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή και σε νέα βάση από πολλές απόψεις.

Χαρακτηριστικό είναι πως η ομάδα μπορεί να αλλάξει χέρια και να κλείσει ο κύκλος της σχέσης της με την Δημοτική αρχή. Αυτό είναι μια εξέλιξη που χρειάζεται καιρό και σε συνδυασμό με τα δεδομένα που ισχύουν στην ελληνική πραγματικότητα ίσως πάει ακόμη πιο πίσω και την ίδια την ομάδα.

Last modified onΔευτέρα, 11 Ιούνιος 2012 21:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep