«Ελάτε, τίποτα δεν έχει χαθεί»

Το κάλεσμα του ΟΦΗ για το ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

[googlead][/googlead]

Το καθιερωμένο κάλεσμα πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας απηύθυνε ξανά η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στο μήνυμά της αναφέρει ότι «τίποτα δεν έχει χαθεί» (με αφορμή 0το -5 από τη δεύτερη προνομιούχο θέση) και παροτρύνει τον κόσμο να προσέλθει στο «Γεντί Κουλέ» την Πέμπτη 1/2 (15:00, ΕΡΤ3) για να παρουσιάζει το γήπεδο την πληρότητα των τελευταίων αγώνων.

Αναλυτικά:

«Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Πιστοί στο ραντεβού μας για την ομάδα που αγαπάμε, θα πρέπει την Πέμπτη (1/2, 3 μ.μ.) να είμαστε ΞΑΝΑ όλοι στο Γεντί Κουλέ.

Ξέρουμε ότι η μέρα και η ώρα του αγώνα δεν ευνοούν, όμως για μια ακόμη φορά θα πρέπει να μετρήσει η ΑΓΑΠΗ μας για τον ΟΦΗ.

Για ένα ακόμη παιχνίδι (με ΑΕ Καραϊσκάκης) τα εισιτήρια ξεκινούν από 5 ευρώ στις θύρες 1, 4, 5, στα 10 ευρώ στη θύρα 8 και 15 ευρώ στις θύρες 2, 3 και 7. Ενώ ελεύθερη θα είναι η είσοδος σε γυναίκες και παιδιά.

Το γήπεδο μας σε ένα ακόμη παιχνίδι θα πρέπει να έχει την εικόνα των τελευταίων αγώνων.

ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ, ΠΑΘΟΣ και ΣΤΗΡΙΞΗ στην ομάδα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε τη νίκη που είναι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ για τη συνέχεια.

Ελάτε στο γήπεδο να χειροκροτήσετε τα παλικάρια μας και να δώσετε δύναμη στα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, για να μας οδηγήσουν στο στόχο που όλοι θέλουμε.

Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΑ  και με την προσθήκη των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων μας, έχουμε ΠΙΣΤΗ και ΕΛΠΙΔΑ ότι θα τα καταφέρουμε.

ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει χαθεί.

H Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep