Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν πωλείται ο Πιερικός»

Ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος τελείωσε το θέμα της πώλησης της ΠΑΕ και έκλεισε τον διάλογο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τον Γιώτη Σατσίδη. Ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος τελείωσε το θέμα της πώλησης της ΠΑΕ και έκλεισε τον διάλογο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τον Γιώτη Σατσίδη.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Κατερίνης τοποθετήθηκε με νέα δήλωση του για την επιστολή που Γιώτη Σατσίδη και το θέμα της απόκτησης του Πιερικού.

Είναι σαν να σου ζητάνε να πουλήσεις το σπίτι σου το οποίο εσύ δε πουλάς. Δε πρόκειται να ασχοληθώ με αυτή την ιστορία της πώλησης του Πιερικού γιατί έχω απαντήσει και δε βλέπω το λόγο να συνεχίσω ένα θέμα στο οποίο έχω τοποθετηθεί. Κώστας Παπαδόπουλος

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έβαλε οριστικό τέλος στο θέμα της πώλησης του Πιερικού, όσο και στον διάλογο με τον Γιώτη Σατσίδη που επανέφερε το ζήτημα της αγοράς της ΠΑΕ. «Είναι σαν να σου ζητάνε να πουλήσεις το σπίτι σου το οποίο εσύ δε πουλάς. Δε πρόκειται να ασχοληθώ με αυτή την ιστορία γιατί έχω απαντήσει και δε βλέπω το λόγο να συνεχίσω ένα θέμα στο οποίο έχω τοποθετηθεί», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας της Κατερίνης.

Στην Κατερίνη, πάντως, έχουν κλείσει το θέμα του ιδιοκτησιακού και καλύτερη απόδειξη είναι πως έχει αρχίσει ήδη η οργάνωση της ομάδας για τη νέα περίοδο. Ο Νίκος Γκουλής αναμένεται να ταξιδέψει στην πόλη για να τελειώσει και τυπικά το θέμα της συμφωνίας του και οι λεπτομέρειες που αφορούν την ομάδα. Η αρχή θα γίνει με το ξεκαθάρισμα του μεγάλου ρόστερ που έχει η ομάδα του Πιερικού και στη συνέχεια θα προχωρήσουν οι κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Last modified onΔευτέρα, 11 Ιούνιος 2012 18:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep