Βουό, το μεγάλο come back!

Ο Πατρίκ Τζίλι Βουό επέστρεψε για να μείνει στο Ηράκλειο, όπως φαίνεται και από τις αποσκευές του Ο Πατρίκ Τζίλι Βουό επέστρεψε για να μείνει στο Ηράκλειο, όπως φαίνεται και από τις αποσκευές του

Ο ΟΦΗ ανέβασε φωτογραφία στο Facebook από την άφιξη του Πατρίκ Τζίλι Βουό στο Ηράκλειο και καλωσόρισε τον παίκτη.

[googlead][/googlead]

«Τζίλι Βουό καλώς ήρθες ξανά στον ΟΦΗ μας!». Με αυτή τη λεζάντα συνόδευσε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο ΟΦΗ από την άφιξη του Ιβοριανού σέντερ φορ στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» προαναγγέλοντας την επισημοποίηση της μεταγραφής.

Οι Κρητικοί πέτυχαν το μεγάλο come back που ισχυροποιεί σε σημαντικό βαθμό την επιθετική τους γραμμή. Να σημειωθεί μάλιστα ότι ο Βουό έλυσε το συμβόλαιο του με τη Λαμία, οπότε αναμένεται εντός της ημέρας (30/1) να ανακοινωθεί ως ελεύθερος από τον ΟΦΗ (αφού περάσει τις ιατρικές εξετάσεις). Με την ομάδα της Φθιώτιδας είχε 10 συμμετοχές και 1 γκολ στη Super League, ενώ έπαιξε και σε 3 αγώνες κυπέλλου.

Στον ΟΦΗ ευελπιστούν, πάντως, ότι θα πιάσει τα περσινά στάνταρ απόδοσης (25 συμμετοχές, 15 γκολ στη Football League, 6 εμφανίσεις, 3 γκολ στο κύπελλο).

Θυμίζουμε ότι ο Βουό ήταν και στο μεταγραφικό κάδρο του Αρη. Οπότε οι Κρητικοί «απάντησαν» κατά κάποιο τρόπο και στη μετακίνηση του Αγγελου Χαντί στη Θεσσαλονίκη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 11:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep