«Επιστέγασμα ακούραστης δουλειάς»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας κάλεσε τους οπαδούς να δώσουν δυναμικό «παρών» στον αγώνα με την Καλλιθέα.

[googlead][/googlead]

Ακόμα και νικήτρια θα μπορούσε να φύγει η Αναγέννηση Καρδίτσας από το θεσσαλικό ντέρμπι με τον ΑΟ Τρίκαλα όπως ανέφεραν οι «κιτρινόμαυροι» σε ανακοίνωσή τους. Παράλληλα απηύθυναν έκκληση στους οπαδούς να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι της Τετάρτης (31/01) με την Καλλιθέα.

Η ανακοίνωση:

«Με το πέρας της 13ης αγωνιστικής η ομάδα μας φιγουράρει στην 7η θέση του πρωταθλήματος της Football League προερχόμενη από μία εμφάνιση που γέμισε με υπερηφάνεια τους φιλάθλους της σε ένα ντέρμπι όπως το γειτονικό με τα Τρίκαλα και αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι και νικηφόρο παρά λίγα δευτερόλεπτα.

Η συγκεκριμένη απόδοση και εικόνα αποτελεί επιστέγασμα της ακούραστης δουλειάς και προσπάθειας που γίνεται φέτος στην ομάδα μας σε κάθε επίπεδο και μια συνέχεια στην αγωνιστικότητά της που δημιουργεί ξανά τη φλόγα στις καρδιές των φιλάθλων μας.

Η προσέλευση στους τελευταίους αγώνες είναι αυξημένη, ενδεικτικό της αναγνώρισης των όσων οικοδομεί καθημερινά η ομάδα μας και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στο εντός έδρας ματς με την Καλλιθέα για τη 14η αγωνιστική, ήρθε η ώρα να ζήσουμε εικόνες που ο Αναγεννησιώτης φίλαθλος αναπολεί και δικαιούται να ξαναζήσει!

Η κρισιμότητα του αγώνα έχει ανάγκη τη στήριξή σας και γι’αυτό η ΠΑΕ Αναγέννηση απευθύνει κάλεσμα για προσέλευση και συμπαράσταση στην ομάδα μας, επιβραβεύοντάς την ταυτόχρονα για τη μέχρι τώρα πορεία της. Η έδρα είναι απόρθητη και θέλουμε να παραμείνει με τη βοήθειά σας, δημιουργώντας μία κερκίδα όπως αρμόζει στην ιστορία και τη διαδρομή μας.

Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αναγέννηση».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 28 Ιανουάριος 2018 15:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep