Το βόλεϊ... ακούμπησε και το ποδόσφαιρο

Πώς η κόντρα των «Ultras gate 3» της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Ερασιτέχνη για το γυναικείο βόλεϊ... ακούμπησε και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

[googlead][/googlead]

Για το γυναικείο βόλεϊ έγινε ο «χαρτοπόλεμος» των «Ultras gate 3» της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Ερασιτέχνη, αλλά εμπεριείχε και συστάσεις προς τον κόουτς της ποδοσφαιρικής ομάδας Γιώργο Βαζάκα!

Οι οργανωμένοι οπαδοί, αφού απάντησαν πρώτα σε ανακοίνωση που τους χρέωνε ότι πρωταγωνίστησαν σε σκηνές βίας σε αγώνα πετοσφαίρισης- κατέληξαν να καλούν τον προπονητή «...να επικεντρωθεί στα του αγωνιστικού, όπως κάνει με μεγάλη επιτυχία (άλλωστε από το καλοκαίρι είμαστε δίπλα του) και να αφήσει τις άστοχες δηλώσεις και πράξεις που μόνο προβλήματα φέρνουν στην ομάδα».

Θυμίζουμε ότι η τελευταία δημόσια τοποθέτηση του Βαζάκα που προκάλεσε αντιδράσεις ήταν το «ευχαριστώ» (και) στον Θωμά Σβαρνόπουλο (που εμφανιζόταν μέχρι πρότινος ως στέλεχος του Αιγινιακού) για τις πληρωμές.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Ιδού η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη που προκάλεσε την απάντηση των οργανωμένων.

«Η διοίκηση του ΑΣ Αναγέννηση καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο όλα όσα απαράδεκτα συνέβησαν πριν και μετά του αγώνα της γυναικείας ομάδας μας του βόλεϊ την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο κλειστό της Μπάρας με την αντίστοιχη της Άμιλλας Τρικάλων για το περιφερειακό πρωτάθλημα…

Σκηνές βίας και καταστάσεις τυφλού μίσους που έχουν δηλητηριάσει τον αθλητισμό, είναι ξένες προς την δική μας λογική και φιλοσοφία και δεν είναι δυνατόν να γίνουν ανεκτές σε αγνές προσπάθειες όπως αυτή που συντελείται σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας…

Είναι πραγματικά ανεπίτρεπτο μικρά κορίτσια με τους γονείς τους που ζούν και απολαμβάνουν τη χαρά του αθλητισμού, να βρίσκονται στο επίκεντρο τέτοιων άθλιων εικόνων.

Είναι ντροπή να κυριαρχεί το σκοτάδι, την στιγμή που θα πρεπε να αποθεώνεται η ομορφιά του αθλητισμού…

Όσοι επιθυμούν να λύνουν τις διαφορές τους δια της βίας, ας επιλέξουν άλλους χώρους για τα “ραντεβού” τους κι όχι τα γήπεδα. Πολύ δε περισσότερο ένα εγχείρημα βόλεϊ γυναικών που δημιουργήθηκε με όραμα, μεγάλο ψυχικό και οικονομικό κόστος και τεράστια προσπάθεια συγκεκρμένων ανθρώπων.

Ο σύλλογός μας δεν έχει την παραμικρή ευθύνη, για όσα απαράδεκτα σημειώθηκαν στον εν λόγω αγώνα. Παρόλα αυτά αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη απ’ όλους τους γονείς, τις μικρές αθλήτριες και της αντιπάλου ομάδος, γι’ όλα όσα βίωσαν την στιγμή που απολάμβαναν ένα ωραίο παιχνίδι.

Η Αναγέννηση ως μεγάλη και αξιοπρεπής αθλητική οντότητα σε όλη της τη διαδρομή είχε πάντα διακριτό στη δραστηριότητα της το στοιχείο του σεβασμού στον κάθε αντίπαλο.

Τέλος, επειδή όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου συναισθάνονται απόλυτα την τεράστια ευθύνη που έχουν απέναντι σε μικρά παιδιά όπως αυτά που μετέχουν στο τμήμα και στις ακαδημίες του γυναικείου βόλεϊ, δηλώνουμε με σαφήνεια προς πάσα κατεύθυνση πως αν παρατηρηθεί και το παραμικρό σε επόμενες αγωνιστικές εκδηλώσεις, τότε θα ανασταλεί χωρίς δεύτερη σκέψη η λειτουργία του τμήματος.

Σε καμία περίπτωση δεν θα αποδεχθούμε παθητικά και χωρίς αντίδραση, να μετατραπεί σε πεδίο μίσους και τυφλής βίας, μια αγνή, όμορφη και αυθεντική αθλητική προσπάθεια…

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1904»

Η απάντηση των «Ultras gate 3»

«Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα από τα γειτονικά Τρίκαλα, από τοπικά μέσα και δυστυχώς από την άστοχη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη της ΑΣΑ, θα θέλαμε να πληροφορήσουμε το φίλαθλο κόσμο της πόλης ότι το μόνο που έγινε στο κλειστό της Μπάρας ήταν ότι σταθήκαμε στην αγαπημένη μας Αναγέννηση στο Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ και όλοι μαζί με τις κοριτσάρες μας πανηγυρίσαμε μια μεγάλη νίκη.

Τελικά αυτό δεν πείραξε μόνο τους γείτονες που δεν είχαν άνθρωπο στο γήπεδο αλλά και τον Ερασιτέχνη της ομάδας μας. Όσοι ήταν το Σάββατο στα Τρίκαλα ξέρουν πολύ καλά τι έγινε και τι όχι και πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε προς τι τόσα ψέματα.

Μάλιστα, μιλάει για τυφλή βία και ραντεβού θανάτου (εδώ γελάμε).

Κύριοι σοβαρευτείτε και συνέλθετε και αν υπάρχει επιτέλους εκεί μέσα ένας άνθρωπος ας μαζέψει τους κομπλεξικούς και τυχόν εγκεφαλικά άρρωστους.

Αν θέλετε να διαλύσετε το τμήμα επειδή υπάρχουν συμπάθειες πείτε το ξεκάθαρα και μην ψάχνετε για άλλοθι βλέποντας φαντάσματα.

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν συμβεί στην ομάδα ένα σωρό θέματα και δεν έχετε πάρει θέση πουθενά, παρά μόνο παλαιότερα που στοχοποιήσατε δύο μέλη μας.

Τώρα βγήκατε να μας πείτε τι;

Κύριοι, το παιχνίδι άρχισε και τελείωσε χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Άλλωστε το γράφει και το φύλλο αγώνα. Τώρα, αν τα πανηγύρια μαζί με τα κορίτσια μας είναι αδίκημα, τότε καταδικάστε μας.

Μάλιστα, θα θέλαμε να βάλετε και ένα τέλος στο διαχωρισμό της Αναγέννησης με επικίνδυνο τρόπο, λέγοντας στα παιδιά στα τμήματα υποδομής ότι η μεγάλη ομάδα ποδοσφαίρου είναι άλλη Αναγέννηση.

Εσείς σπέρνετε με αυτόν τον τρόπο την αμφιβολία και το μίσος σας σε μικρές ψυχές και το ξέρετε πολύ καλά. Αν όχι όλοι, σίγουρα αυτοί που το κάνουν.

Θα θέλαμε να παρακαλέσoυμε εδώ όποιον υγιή έχει μείνει να το σταματήσει γιατί στο αύριο της ομάδας μας αυτό θα είναι πρόβλημα.

Μέσα σε όλα αυτά, θα θέλαμε να αναφερθούμε και στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στον προπονητή μας κύριο Βαζάκα να επικεντρωθεί στα του αγωνιστικού, όπως κάνει με μεγάλη επιτυχία (άλλωστε από το καλοκαίρι είμαστε δίπλα του) και να αφήσει τις άστοχες δηλώσεις και πράξεις που μόνο προβλήματα φέρνουν στην ομάδα μας.

ΥΓ: Μάλλον η εικόνα να πανηγυρίζουν οι ποδοσφαιριστές και τα κορίτσια του βόλεϊ μαζί μας κάποιους τους ενοχλεί αφάνταστα. Απ’ ό,τι φαίνεται ο κόσμος ξύπνησε. Λίγοι γραφικοί-τραγικοί σας πιστεύουν ακόμα. Ίσως τελικά γίνονται όλα για αυτόν τον λόγο, επειδή μείνατε μόνοι σας.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ»

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 13:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep