«Αποσπάστηκε η προσοχή μας...»

Ο Αιγινιακός είχε όλη την εβδομάδα το βλέμμα στην ενίσχυση και όχι στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

[googlead][/googlead]

Την ευθύνη για την ήττα (2-0) στην Καρδίτσα ανέλαβε ο Κώστας Νικολαΐδης. Ο τεχνικός του Αιγινιακού χαρακτήρισε λάθος το γεγονός ότι όλη την εβδομάδα οι «κυανόλευκοι» ασχολήθηκαν με την ενίσχυση, ενώ στάθηκε και στις απουσίες (επελέγη να εκτίσουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι Τοπαλίδης, Πολύζος). Αναλυτικά είπε:

«Είχαμε μία περίεργη εβδομάδα πριν από αυτό το παιχνίδι. Κάναμε κάποιες μεταγραφές, ήρθαν πολλά παιδιά να τα δούμε από Τρίτη, Τετάρτη. Εκεί κάναμε ένα λάθος και δεν προετοιμαστήκαμε όπως θα έπρεπε για ένα σημαντικό παιχνίδι. Αποσπάστηκε η προσοχή μας σε μεταγραφές και πέρασε σε δεύτερο ρόλο το ματς.

Γι' αυτό τον λόγο κυρίως και ειδικά γι' αυτό το παιχνίδι την ευθύνη την έχω εγώ. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Παρά τις απουσίες και τις τιμωρίες που είχαμε, παρότι δεν προλάβαμε να εκδοθούν τα δελτία των ποδοσφαιριστών, ήρθαμε με 14. Η προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη.

Το λάθος μας ήταν ότι δεν ρίξαμε όσο χρειαζόταν βάρος στο τακτικό και ψυχολογικό κομμάτι για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί και η ομάδα της Καρδίτσας, όπως και οι περισσότερες, να έχει πολλά προβλήματα, αλλά είναι μια ομάδα με πολύ βαριά φανέλα, έναν πολύ καλό προπονητή και πολύ κόσμο.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Να συνεχίσουμε, να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη φιλοξενία και συγχαρητήρια στους διαιτητές που ήταν άψογοι».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 00:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep