«Επικίνδυνο το ροτέισον…»

Ο Άρης έχασε ένα… ημίχρονο κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης σύμφωνα με τον τεχνικό του, Δημήτρη Σπανό. 

[googlead][/googlead]

Εμφανώς απογοητευμένος από την εντός έδρας ισοπαλίας του Άρη, κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σπανός. Ο τεχνικός των «κιτρίνων» λίγα λεπτά μετά το τέλος του ματς με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ-3 έκανε λόγο για χαμένο ημίχρονο και ροτέισον που αποδείχθηκε επικίνδυνο. Αναλυτικά στα όσα αναφέρθηκε:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Ήταν μια ισοπαλία που δε θέλαμε με τίποτα. Χάσαμε ένα ημίχρονο χωρίς λόγο και αιτία. Ο Άρης δε πρέπει να χάνει ούτε λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, ήμασταν καλοί και χάσαμε ευκαιρίες. Μας ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα και δε το πήραμε».

Για το ροτέισον: «Νομίζω πως είναι όντως επικίνδυνο και αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος. Από εκεί και πέρα, τα παιδιά που θα μπουν να παίξουν, πρέπει να δείξουν το κάτι παραπάνω».

Για τον ανταγωνισμό: «Τα όρια ήταν ήδη στενά. Μπορούμε να πούμε ότι ο Άρης βγήκε, αλλά δε βγήκε. Με ηρεμία, σοβαρότητα και δουλειά θα πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για την ομάδα της Άρτας: «Το ξέραμε για τον Καραϊσκάκη. Το είχαμε αναλύσει και είχαμε δουλέψει επάνω του. Δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτα και χάσαμε ένα ημίχρονο τσάμπα».

ΠΗΓΗ: Allaboutaris.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep