Ημέρα... συμφωνητικού

Ιδιωτικό συμφωνητικό προγραμματίστηκε να υπογραφεί την Πέμπτη (18/01) για τη μεταβίβαση στον Παναιγιάλειο. Έλεγχος για το ύψος των χρεών.

[googlead][/googlead]

Νέα συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (17/01) μεταξύ των εκπροσώπων του Αιγύπτιου, Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν και των Αντώνη Ρέλλα, Νίκου Χριστοδουλόπουλου, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η μεταβίβαση του 48,8% των μετοχών της ΠΑΕ Παναιγιάλειος. Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, δείχνουν να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, αλλά αυτή θα επικυρωθεί μέσω υπογραφών.

Όπως προκύπτει από τους εκπροσώπους του Αιγύπτιου, προγραμματίστηκε να υπογραφεί την Πέμπτη (18/01) ιδιωτικό συμφωνητικό, ώστε οι πρώτοι να πάρουν υπό τον έλεγχό τους τον Παναιγιάλειο και παράλληλα να ξεκινήσουν έλεγχο από ορκωτούς λογιστές. Εάν το ύψος των χρεών είναι αυτό που εμφανίζει η ΠΑΕ, τότε το deal θα προχωρήσει.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Αιγύπτιος δεν είναι στη χώρα μας. Είχε προγραμματίσει την άφιξή του την Πέμπτη (18/01), αλλά όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποί του, θα έρθει μετά από περίπου 10 ημέρες...

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 13:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep