«Παίζει μπάλα ο κόσμος»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επιδιώκει μεγάλη προσέλευση στον αγώνα με τον Αιγινιακό και κυκλοφόρησε εισιτήρια των 5 ευρώ.

[googlead][/googlead]

Ως έναν από τους πιο κομβικούς αγώνες του πρωταθλήματος χαρακτήρισε η Αναγέννηση Καρδίτσας αυτόν την Κυριακής (21/01) απέναντι στον Αιγινιακό. Για να πετύχει, λοιπόν, μεγάλη προσέλευση και να ενισχυθεί οικονομικά γνωστοποίησε ότι τα εισιτήρια τιμώνται προς 5 ευρώ. Αναλυτικά:

«Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 15:00 η ομάδα μας δίνει έναν από τους πιο κομβικούς αγώνες στη φετινή της προσπάθεια, φιλοξενώντας στο ΔΑΚ της Καρδίτσας τον Αιγινιακό. Πρόκειται για μία αναμέτρηση η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής και αποκτά καθοριστικό χαρακτήρα για την πορεία της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Συνεπώς, η παρουσία των φιλάθλων μας έχει μείζονα ρόλο στην έκβασή της και στην ψυχολογία του αγωνιστικού τμήματος που στοχεύει αποκλειστικά στους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ΠΑΕ Αναγέννηση έχοντας ταχθεί στο πλευρό όλων των φιλάθλων της ομάδας από την αρχή αυτής της προσπάθειας, προχώρησε σε συντονισμένες ενέργειες για να εξασφαλίσει εισιτήρια που τιμώνται στα 5 ευρώ ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα.

Η προσέλευση του κόσμου στο Στάδιο είναι αναγκαίο να θυμίσει παλιές εποχές, σε έναν χώρο που διαχρονικά έδινε δυναμική στην ιστορική Αναγέννηση, που προκαλεί δέος στους αντιπάλους και που φέτος διατηρείται ένα αήττητο με ανέπαφη εστία. Τα εισιτήρια των 5 ευρώ διατίθενται από σήμερα Τετάρτη 17 Ιανουαρίου μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ.

Οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται από το Πρακτορείο Προ-Πο Ρόβας (Νικηταρά και Μπότση γωνία) και Πρακτορείο Προ-Πο «Η Τυχερή Στοά» (Κολοκοτρώνη 1). Την Κυριακή παίζει μπάλα και ο κόσμος!».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 17 Ιανουάριος 2018 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep